Objave: 928
Teme: 24
Ocena:
0
sam sicer mislim da si malo preveč zakompliciral, vzemi meter v roke in v prvo trgovino, če ne verjameš metru, snemi tisti del ki ga misliš zamenjati , pa poskusi... predvidevam pa tudi da nimaš dveh levih rok ali vsaj kanček iznajdljivosti v sebi... seveda pa se lahko voziš od trgovine do trgovine... ( mislim da tale dimnik ni ravno vesoljska tehnika, iz lastnih izkušen, pa saj sem ti že napisal), kar pa se tiče "vozarjenja", očitno imamo različne poglede in če ti je dimnik toliko pomemben da bo v "nulo" ti tudi to nebo težko, verjemi da bo gorivo še najmanjši del stroška...
sory cevko, še enkrat prebral nazaj, sva istih misli...
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Sam bi ti predlagal, da z omenjenim kosom obiščeš kakšnega mojstra za izdelavo dimnih tuljav z inoxa in ti bo to zanesljivo rešil. So bili tu na forumu že omenjeni.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
...obiščeš mojstra... pomeni, da se pelješ k mojstru. Nekaterih stvari se pač ne da urediti z računalniško miško. Stroški prevoza so pač nujni stroški, poleg materiala in vgradnje, za rešitev tvojega problema (če ga hočeš rešiti). Je pa prej koristno narediti plan potovanja in "od šuba" obiskati čimveč mojstrov oz. podjetij.
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Tudi mojstri imajo internet in če mu pošlješ sliko, mu bo jasno, če se da kaj zraven spasat ali ne.
Objave: 826
Teme: 55
Ocena:
0
Fantje,
hvala za pomoč, bom počakal na konec kurilne sezone in potem šel na lov za pravim kosom. :wink:
Objave: 826
Teme: 55
Ocena:
0
Sem jih že uprašal po mailu in so mi povedali, tudi da to ni dimnik ki ga oni prodajajo ker moj dimnik ima zunanjo mero fi 230 njihovi pa nimajo.
ali "ci dispiace pero non quello giusto per voi" :wink: