25.12.2014 ob 11:07
Po mojem mnenju je tako ,da je vgrajeno usrezno stikalo sigurno bolj varno kot nekateri, ki kar inprovizirajo preko vtičnic.
jani65 Napisal:Po mojem mnenju je tako ,da je vgrajeno usrezno stikalo sigurno bolj varno kot nekateri, ki kar inprovizirajo preko vtičnic.
McBobo Napisal:Takšne bi bilo potrebno obravnavat kot nevarne za okolico,ker ti še kaj drugega počnejo .jani65 Napisal:Po mojem mnenju je tako ,da je vgrajeno usrezno stikalo sigurno bolj varno kot nekateri, ki kar inprovizirajo preko vtičnic.
Napajanje preko vtičnic, pa če se pancerk ven ne zmeče ali glavnega stikala, če obstaja v razdelilni omarici, se napaja tudi javno omrežje. Zato pa so bile smrtne žrtve pri zanjem žledolomu. Napake pa na obeh straneh; občanov, ki so po svoje preko vtičnic priklapljali agregate in štromarjev, ki so popravljali el. omrežje in se niso obnašali do kablovja, kot da je pod napetostjo.
Homer Napisal:Jaz bi na tvojem mestu na tisto prostostoječo omarico dal samo vtičnico (m).
(a je sploh potrebna omarica?)
[img]httpunichr("58")//wwwunichr("46")megashopunichr("46")si/nohtek/izdelki/220/18__628930unichr("46")jpg[/img]
Za sam priklop agregata pa si pripraviš tiste 2m kabla s priključki (m) (ž)
Če te razumem prav, agregat ne bo fiksno na tistem mestu.....
Jaz sem svoj agregat dal v lopo ob hiši. Trenutno sem v izdelavi izpuha ven iz prostora. pravzaprav mi manjka samo še en kos fleksibilnega priključka za natakniti na izpuh agregata.
Nekako se mi zdi neprimerno, da bi agregat bil zunaj na dežju....