Jani agregat, ki si ga podal na povezavi mi ni všeč, kot marsikateri drugi 3F.
To pa zato kljub navajanju 6,5kw to je za 3F lahko na enofazni vtičnici da le nekje 2100W . Kar pomeni da ne moreš na eni fazi (230V) koristit ne vem kak močnega bremena no ja 2KW že ni tak malo sam vseeno.
Poraba 3,5l na uro ni tako mala. Vzam primer da je mrzlo pa ti lavfa kotlovnica, nekaj ur pa maš količino goriva, ki ga potroši, ali pa mogoče poleti kako neurje zmrzovalnik, hladilnik rabi par ur dnevno. Za močnejše variante kdo ga potrebuje je smiselen skor že dizel.
Primer z lanske zime 2 dni smo bili brez elektrike agregat (je manjši 2kw) mi je deloval kakih 10 ur na dan in porabo ma nekje če je obremenjen 1l/h je drugače dost varčen (eco mode) in je šla kanta na dan. Sem mel pa priklopljeno celo hišo le koristili nismo močnih porabnikov (pralni stroj, fen, štedilnik,...).V uporabi je pa bla kotlovnica (kuri se drva 3 črpalke),zmrzovalnik, hladilnik, luči, zvečer tv pa še kar nekaj drugih naprav pa je bilo še rezerve sem mel merilnik porabe.
Je blo pa zanimivo skor povsod po vasi tema pri nas pa vse skor funkcioniralo, hiša topla, razsvetljena,... le zunanj hiše je mrmral

agregat, pa niti ni tako glasen.