30.7.2014 ob 09:14
Anja Napisal:Kot pravi Petea, se zadeva ni pometla pod preprogo ampak se dela na rešitvi, ki bo za lastnico čim bolj ugodna ... je pa pač glede na trenutno zakonodajo zdaj problem v tem, ker se ne predvideva izpodbijanja odločbe na katero se ni nihče pritožil. Jaz verjamem, da se bo zadeva rešila v korist lastnice in da bo vse skupaj vsem v poduk za prihodnje.
Bojim se, da se bolj malo dela na rešitvi, saj bi drugače zadeva bila že zdavnaj zaključena in ne bi rabila priti v javnost.
Ker pristojne inštitucije dejansko že nekaj let niso našle načina, kako popraviti zaplet, me vedno bolj zanima, kako se bo v bodoče razvijala ta zgodba.
Anja Napisal:papez46 Napisal:Če bi vsak svoj posel delali po principu - tudi za druge delaj tako, kot bi za sebe............. :wink: ........... bi bilo drugače. :mrgreen:Se strinjam.
Tudi jaz.
Sama sem že zavrnila izvedbo storitve, za katero vem, da bi vpletenim prinesla še več težav, dokler predhodno ne uredijo druge zadeve. Nekateri sodelujoči so me začudeno gledali, češ zakaj nočem opraviti svojega dela, drugi so bili zadovoljni, saj bodo morda končno rešili zaplet, za katerega je - kako ironično - spet kriva država s svojim ravnanjem pred nekaj leti.

hock: