9.7.2014 ob 18:55
A ti piješ "svežo studenčnico iz bojlerja"?
Citat:Tebi je to sicer težko razumljivo, zato tako begaš vsepovsod in iščeš samo svoj prav z vsemogočimi linki.Dragi telmos, begal sem predno sem vedel za forum in kupil TČ, zato tudi malo vem kam pogledat...ta forum pa itak vemo kam napeljuje...
Citat: ne potrebuješ take kapacitete kot pri LT.z NT ali po ''vaše'' LT pa še vedno občutno manj kot z STČ, kar je pisala tvoja zvesta ''privrženka'' , kje ga torej tupim?
, kdo ma pol več logike brez nekih formul :?: Citat: A ti piješ "svežo studenčnico iz bojlerja"?Kaj pa ti ? Svežo za 2-3 os. za 3-4 dni- temu pravim postana voda...
-niti ne podate linkov do kakih uradnih trestiranj, niti priznavate cop...pa ni važno od kot... Bom pa vesel, če boš oporekal, ter dejansko navedel, kaj ne drži z utemeljitvijo za ''telebane'', oz. mogoče tudi nasproten link, velja tudi ostalim !g.o.dizzle Napisal:[url]httpunichr("58")//varcevanje-energijeunichr("46")si/toplotne-crpalke/kupujete-toplotno-crpalko-ne-zadovoljite-se-z-obljubamiunichr("46")html[/url]To isto bi v takem članku lahko napisal jaz in te tvoje zadeve osral do onemoglosti. Pa ne bom, ker me takile nizki udarci ne zanimajo. Meni je namreč sramotno pisat v tem stilu, ki pa je zate očitno neka rešilna bilka v teh časih.
Torej čemu, prodajaš ali te boli kje drugje in kaj?