Objave: 73
Teme: 16
Ocena:
0
Skoraj smo se že odločili, da jo nabavimo pri podjetju Armex iz Ivančne gorice. Njihov direktor je bil zelo poučen, prišel na teren, itd. Sem pa malo pogledala boniteto podjetja in glej ga zlomka: ni tako zelo v redu: imel je blokiran račun prav pred kratkim. Sedaj pa ne vem: ob naročilu želijo avans' Ali naj ga plačamo? Ali naj pri njih sploh naročimo MČN?
Ima kdo kakšne izkušnje s tem podjetjem?
Objave: 22
Teme: 9
Ocena:
0
Jaz ti lahko recem, da s podjetjem, ki ima blokiran racun ne bi sodeloval. Tudi ce ne bi zahteval avansa, obstaja riziko, da podizvajalcem, dobaviteljem,... ne more placati, kar pomeni da tudi tebi ne bo izvrsil posla v dogovorjenem roku oz. v dogovorjeni kvaliteti. O tem da bi mu dal avans pa raje sploh ne razmisljaj.
Objave: 3
Teme: 2
Ocena:
0
Midva z možem sva se že odločila, da nabaviva takšno čistilno napravo, s katero bova reciklirano vodo uporabljala še za zalivanje vrta.
Pozanimala sva se pri Komunalnem podjetju, ki da za pripravo montaže navodila, jo pripeljejo na objekt, zmontirajo in naučijo upravljati z njo. Tako, da mi je to čisto cool način, pa še cena je sprejemljiva za zmontirano. Vse skupaj mi tako deluje bolj zaupanja vredno.
Lp Aurora
Objave: 227
Teme: 27
Ocena:
0
Čistilno napravo katerega proizvajalca ti bo Komunalno podjetje prodalo?
Objave: 73
Teme: 16
Ocena:
0
Pa katero komunalno podjetje- iz katerega kraja? Pa cena?
Objave: 352
Teme: 32
Ocena:
0
Mimo grede, kako dolgo cev ima tovornjak za čiščenje čistilnih naprav? Zanima me namreč, kako daleč od ceste lahko postavim čistilno napravo...
Hvala za mnenja!
Objave: 145
Teme: 8
Ocena:
0
mene pa zanima, če lahko naprimer občino ali komunalo zaprosiš za izgradnjo take mini čistilne naprave, glede na to, da ti zaračunavajo razno razne komunalne prispevke ?
Ali je mogoče realno razmišljati, da bi mogoče komunala imela večji interes, če bi imela privat ali občinsko zemljišče, kjer bi lahko zgradila tako čistilno napravo v naselju za več hiš ?
Objave: 7
Teme: 3
Ocena:
0
Zdravo, upam da niste zamenjali Armex inžiniring z Armex armature. Ker armex armature nimajo blokiranih računov.
LP