2.3.2014 ob 20:08
Mene zanimajo malo bolj splošne zadeve, sej sam nimam kaj dosti pojma. Recimo cevi za ogrevanje potekajo itak po garazi, ki verjetno ne bo moja. Hipotetično, mi lahko lastnik tega dela probleme, nevem prereže cevi
. Ločene vodokroge za ogrevanje bomo verjetno naredili, da bo imel vsak vsaj svoj kalorimeter in plačeval svoj delež za ogrevanje. Sedaj da bi se elektriko ločevalo tako da bodo 3 položnice, mislim, da nima smisla, ima pa vsak svoj odštevalni števec. Ker če tko gledam, potem lahko vse delimo, ampak to nima smisla. Mati lepo zivi v stanovanju in uporablja kuhinjo od tistega, ki zivi sam in ne zivi s partnerjem. Wcjev pa imamo še nekaj viška, tako da tudi to ni problem.
Verjetno se ne bom spuščal v neke pravne stroške, ker načeloma, smo strpni in bo imel vsak svoje, problem se lahko pokaže čez čas..ampak vedno ti lahko kdo nagaja, pa če vse urediš Tako da bom skušal gledati samo na to, da se bomo razumeli. Je pa problem, če nekdo ne more plačevat svojega deleža stroškov in podobno...
. Ločene vodokroge za ogrevanje bomo verjetno naredili, da bo imel vsak vsaj svoj kalorimeter in plačeval svoj delež za ogrevanje. Sedaj da bi se elektriko ločevalo tako da bodo 3 položnice, mislim, da nima smisla, ima pa vsak svoj odštevalni števec. Ker če tko gledam, potem lahko vse delimo, ampak to nima smisla. Mati lepo zivi v stanovanju in uporablja kuhinjo od tistega, ki zivi sam in ne zivi s partnerjem. Wcjev pa imamo še nekaj viška, tako da tudi to ni problem.Verjetno se ne bom spuščal v neke pravne stroške, ker načeloma, smo strpni in bo imel vsak svoje, problem se lahko pokaže čez čas..ampak vedno ti lahko kdo nagaja, pa če vse urediš Tako da bom skušal gledati samo na to, da se bomo razumeli. Je pa problem, če nekdo ne more plačevat svojega deleža stroškov in podobno...

hock: