Objave: 38
Teme: 13
Ocena:
0
Sem bom še jaz "vštulila" v temo? Ali so od Kurivoprodaje v Lj. bukova drva na paleti v redu? če je morda kdo nabavljal pri njih. Bi kupila kaki dve paleti za dopolnilo centralni kurjavi, kadar res poka zunaj od mraza in zakurim peč.
Objave: 1357
Teme: 32
Ocena:
-58
Ja, je žalostno da v najbolj gozdnati državi €U drva kupujemo iz bivših južnih republik.
Objave: 4080
Teme: 39
Ocena:
3
saj vem, pa kaj naj? paleta je bila po 40€, le da sem si moral organizirat prevoz iz skladišča v ljubljani na svoj dom. letos sem kupil 18 prm po 35€, a ker sem ven dobil samo 13 prm polen, me je prm koštal samo 3 € manj ... pa še sam sem moral žagat.
Objave: 603
Teme: 5
Ocena:
1
Le zakaj ne bi? Pri nas je država tako u kur.cu, da gozdarji ne hodijo več na teren, da bi odmerili les. Zmanjkalo za materialne stroške...
Ocena:
-58
Ni zmanjkalo, pokradli so.
Objave: 3
Teme: 1
Ocena:
0
Če kdo potrebuje kvalitetne in ugodne hrastove brikete naj mi piše na zs ai na <!-- e --><a href="mailto:dtanko.slo@gmail.com">dtanko.slo@gmail.com</a><!-- e -->
Objave: 425
Teme: 22
Ocena:
1
O drvah na paleti vseeno od kod bi lahko odprli svojo temo, kakšne so izkušnje in kvaliteta. Kajti če so s ekana poleti imajo sigurno manjšo kurilno vrednost, slišal sem že da jih je dobro nabaviti spomladi da se pošteno posušijo. Sam imam zaenkrat svoja a ko ne bo šlo več računam da jih bom kupoval ker pač imam tako kurilnico, zato me malo zanimajo izkušnje tistih ki jih kupujejo
Objave: 105
Teme: 3
Ocena:
0
pozdrav
vceraj sem kupil 1 tono briketpv bukovih za 110€ ,sedaj imam vpr ali se da kurit le na birikete pa delno se kako drvo, ma kdo izusnje s temu? imam drva ampak se se selil in nisem imel kam pospravit in sedaj so mokra. tko da sem kupil birikete
lp
Objave: 134
Teme: 4
Ocena:
0
saj vem da pogrevam staro temo, ampak prostorninski meter drv ni kubični meter lesa
@ aleks, tole bi pa lahko vedel, glede na to da si vsaj malo od lesenega foha
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")mkounichr("46")govunichr("46")si/si/delovna_podrocja/gozdarstvo/navodila_za_pravilno_kurjenje/nasveti_za_pripravo_drv/najpomembnejse_merske_enote_za_lesna_goriva/[/url]
ali pa tole: [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")vobencaunichr("46")si/storitve/5-proizvodnja-in-prodaja-drv[/url], prav spodaj.
Ocena:
-58
Sem preizkusil,cenovno ne znese in še pepela je da glava peče, drva so zakon
Objave: 105
Teme: 3
Ocena:
0
drva so zakon to itq, ampak jaz osebno nisem imel izbire in sem kupil brikete ,bom pa še poiskusil kupit suha drva da mešam skupaj