PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Moderiranje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kratek povzetek:
  • mod ne briše prispevka, ampak nadomesti vsebino (razlog "izbrisa"). Kršitelji dobijo opozorila in sledijo bankcije...
  • mod ne zaklepa tem, ker za to ne bo potrebe (prejšnja alineja)
  • dopustijo se tudi objektivne kritike (za katere seveda avtor odgovarja)
če pa bi dobili še + in - pa bi bilo sloh enkratno...

Na dan je aktivnih nekje okoli 80 tem, v vsaki temi je 3-5 novih sporočil. Torej je potrebno dnevno preleteti dobrih 300 sporočil... in seveda nismo vsi, vsak dan gor.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
moderatorji ste baje prostovoljni in ne določeni

zato, lepo delat! Smile
Nebomgabiksal: stevilo sporocil je neodvisno od tega, kako ukrepate moderatorji, zato ne razumem v cem je problem.
Mislim, v vsakem primeru morate sporocilo prebrati, ne glede na to, ali ga botem brisete ali ne.

Zanima me,ce ta forum omogoca kaksno statistiko, npr. Stevilo sporocil po avtorjih dnevno...pa morda koliko razlicih avtorjev objavlja dnevno, tedensko, mesecno... Na pamet dvomim, da je 1000 uporabnikov, ki so aktivni, po mojem jih se 100 ni.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.podsvojostreho.net/PSSmini/Statistika.pdf">http://www.podsvojostreho.net/PSSmini/Statistika.pdf</a><!-- m -->
Nebomgabiksal Napisal:Kratek povzetek:
  • mod ne briše prispevka, ampak nadomesti vsebino (razlog "izbrisa"). Kršitelji dobijo opozorila in sledijo bankcije...
  • mod ne zaklepa tem, ker za to ne bo potrebe (prejšnja alineja)
  • dopustijo se tudi objektivne kritike (za katere seveda avtor odgovarja)
če pa bi dobili še + in - pa bi bilo sloh enkratno...

Na dan je aktivnih nekje okoli 80 tem, v vsaki temi je 3-5 novih sporočil. Torej je potrebno dnevno preleteti dobrih 300 sporočil... in seveda nismo vsi, vsak dan gor.

Če moderatorji ne brišete prispevkov super, ne razumem pa potem zakaj je potrebno brisati kar celotno temo...

Vsaki dan preberete vsa poročila?? Hm, ne morem verjeti, ali pa ste potem spregledali [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=4&t=52392&p=520283&hilit=Arhitekturni+biro#p520283]TOLE[/url] :?:
Verjetno zaradi trenutne politike ne-"blatenja". Tema je v košu za smeti (modi beremo), sam pa ne vidim razloga, da je tam... (ja, nekaj je bilo čez Ingro)
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Se mi ne zdi prav, da se je tudi tisto kar je bilo pozitivno znašlo v košu za smeti. Sicer pa kolikor se spomnim ni nihče nikogar žalil, povedati pa svoje mnenje pa je očitno na tem forumu greh. Ali pa se pač motim?
Jaz pa nisem za ocenjevanje moderatorjev. So pač prostovoljci, ki poleg vsakodnevne lastne "jebade" morajo še naše "polnolunske izpade" nadzorovat.

Imam pa drug občutek. Ko sem se registriral Januarja 2010 (bral pa že kar nekaj časa prej), sem imel občutek koristnosti, pomoči, sodelovanja, ... in tudi tega, da si lahko praktično vse povedal (zapisal).

Zaradi tega je bil forum priznan in poznan. Poznan je še vedno, o priznanosti pa me malce gloda črv. Dobivam občutek, da želijo lastniki nekako disciplinirati "ven štrleče".

Žerjavarja spoštujem, njegove strokovne prispevke in nesebično pomoč občudujem. Postopanje z njim in njegovim mnenjem pa me je izredno presenetilo in razžalostilo. Moje mnenje: človek ima prav! In ker je "kaliber v svojem znanju" ima še bolj prav. Mogoče je starokopiten, vendar ima prav. No po domače povedano: "Jaz mu dam za prav!", kar pa ni nujno mnenje ostalih. Vendar se z Žerjavarjem tako ne postopa!

Če bi imeli jajca in takoj objavili zgodbo o "Ribnčanu", vendar dopustili, da se zadeva zapiše s poslovnim nazivom, tako kot se mora in ne, da provociramo Ribnčane, bi vsaj enega uporabnika tega foruma ne pekla glava.

Tudi jaz imam dve neprijetni temi, ki ju bom v kratkem načel: izvajalec inox ograj iz okolice Kidričevega, ki je bil s strani druge stranke že obdolžen poslovne goljufije in zastopnik toplotnih črpalk, ki se izvija iz dejstva, da je njihova konstrukcija TČ pripeljala do popolnega ekonomskega uničenja TČ.

Take stvari želimo uporabniki napisati. Iz dejstva, da imamo občutek, da nas je nekdo legalno nategnil, se izvil iz odgovornosti ter čaka na novo budalo oz. ovco, da jo ostriže.

Uporabniki to želimo tudi prebrati, da če se nam namala kak "ribnčan", znamo odreagirati ali pa od njega izterjati obveznost do soforumaša.

To ni stvar moderatorjev, to je stvar politike foruma ali po domače "jajc" (cahones, balls, ..) Tadeja & Co.

Ko boste spoznali, da vam reklame plačujejo zato, ker vas mi obiskujemo in se "prepucavamo", se boste lažje odločili za pravo pot. Drugače pa greste v pozabo, tepel vas bo glas korektorjev in nehrbteničarjev, mi (uporabniki) pa se bomo našli na drugem podobnem forumu. Našel se bo "neki kitajc" ki bo izkoristil vašo neodločnost :mrgreen:

Pa še to. Albumi reklame niso dobrodošli. Albumi pripadajo forumašem in njihovim podvigom. Reklame zmečite v male oglase, ki jih beremo, kadar kaj rabimo.

Moral sem! LP, Ivo

PS, pa da me neb' banal!
ElBarto Napisal:http://www.podsvojostreho.net/PSSmini/Statistika.pdf

Hvala Elbarto, ampak nisem imel v mislih takšne statistike o obiskovalcih, ampak o piscih, torej tisti, ki pišejo na ta forum.
Jih je 100 dnevno, 200, ... več? (brez moderatorjev seveda)
Nekakšen seznam Top 10 ali Top 100 piscev po številu sporočil.
V php to naj ne bi smel biti velik problem narest neko takšno "frekvenčno analizo".

Johan_R: v celoti se podpišem tudi pod tvoje misli. V celoti!
želje so eno,
možnosti drugo,
resnica je pa tretje.
moje pravice na tem forumu spadajo v tretje in žal ti tega jaz ne morem naredit.
LP!
Citat:moje pravice na tem forumu spadajo v tretje in žal ti tega jaz ne morem naredit.
Verjamem, da ti ne moreš tega narediti.
Če pa vas je več (upam) moderatorjev mišljenja, da bi to bilo pozitivno za forum, pa imate moč, da bo nekdo to naredil.

Zakaj pa se ta glavni tako malo oglaša na tovrstne pripombe?
Nimam časa - sem v penziji!
zaenkrat čakamo še kaj bolj pomembnega kot to, da se vgradi v forum, pa še ni bilo časa.
vcasih imam obcutek, da je PSS nekje na zenitu, kot je bil npr. mobisux pred leti, ko je njegov lastnik izgubil stik z realnostjo in so modi skuhali alter, ms pa je sel v fookovce...
Dober dan,
mater, za tole temo sem se tudi zelo ogreval, Big Grin :lol: , da še sam nekaj napišem!

Nebomgabiksal Napisal:Verjetno zaradi trenutne politike ne-"blatenja". Tema je v košu za smeti (modi beremo), sam pa ne vidim razloga, da je tam... (ja, nekaj je bilo čez Ingro)

Sem preskočil, ker se za oslovsko senco ne mislim prepirat.
No, sem pa potem pri investotorju izpadel "butec"!! Je že kar nazaj, da ne bo g. Pomota ali ga. Pomota , prišla vmes.

Nebomgabiksal, menim, da ste jo prehitro zaključili.
DRŽI, kar je nekdo zapisal : Za tango sta potrebna dva! :wink:
Lep pozdrav
Po mojem je prihodnost foruma izključno lastnikova stvar, mi smo le uporabniki.
(Seveda s tem ne mislim, da se o tem ne sme debatirati kjerkoli in v kakršnikoli zasedbi... ampak vse to sodi v kategorijo "računov brez krčmarja" ;-)).
1 ... 8 9 10 11 12 40 Pojdi na stran 
Iskanje po temi