2.8.2013 ob 20:24
Si strokovnjak,rezultate si pa ocenil sam.
Citat:Če nek sistem lahko deluje med 10 in 100% se s tem lahko igraš, pri drugih pa ne.Opravičilo ....samo ne vem če tole paše k moči varovalk...(zato se pač oglašam), pač pa bolj reklami....

). Se pravi nekje ta- od monterja imenovana 'vesoljska' tehnika mora imeti argumente, zakaj nam jih ne razkrije javno :!: :?:
). Citat: Resda večji uparjalnik pomeni tudi da se bo težje zafilal s srežem, a bo tega zaradi velikosti na koncu tudi več.Mogoče pa poglej moje slikce...če ti bo bolj jasno, ter kot sem pozival imetnike inverterjev naj podajo svoje 'čase' talitev lahko tudi s slikcami...tudi Migaj se je zahvalil rentgenx-u, ko je povedal čase svojih odmrzovanj... okoli novega leta - ko si šele dobro pognal zadevo- zdaj pa ju že 'nadomeščaš'(mimogrede brez zalogovnika- ali ob uporabi sanitarne vode - nekatere naprave ne ogrevajo hkratno še objekta- ko se naprava odtaljuje
). Citat:Vse ostalo nakladanje izhaja iz nasprotnikov inverterskih naprav.Nisem nasprotnik inverterjev- le da nam monter še zmeraj ni razkril zakaj so Avstrijci šli v večredni -širšelamelni uparjalnik , namesto v ozko lamelni (kar je bilo do nedavnega za njega boljše- dokler ni dal v ponudbo kot se je sam izrazil ''vesoljske tehnike'' (to pa piknem zgolj zato da bi se v bodoče ogibal , če nam ne razkrije skrivnosti---nikjer, nikdar pa nisem pisal, da ne obvlada zadev ki jih počne....).
Citat:''organsko ne prenašaš",:mrgreen:
Citat:Avstrijci imajo "vesoljsko tehniko"?zapis monterja....
Citat:Tebi TČ ne zamrzuje ker ti grejejo električni grelci?Narobe....'fant-mož'... še malo poglej stare zapise, se da marsikaj videt-prebrat...
Citat:da ta "odtaljuje" v rednih presledkih morda 2-3 minute + še toliko za ventilacijose pravi večkrat in dlje ....kot pri meni manjkrat in manj časa je rezultat :!: :?:
bohinc Napisal:Tu pa nam 'prodajaš več vedenja', kot smo že mleli...mimogrede kako potem veš za on-off, da se dlje odtaljujejo.....aha jasnovidnost....res škoda časa za nas navadne zemljane...
Lp
P.s. dober nadomestek 'dveh'....
Citat:se pravi večkrat in dlje ....kot pri meni manjkrat in manj časa je rezultat :!: :?:prvo za inverter-gosti uparjalnik...drugo velja zame, fiziko prepuščam prerokovalcem.....
Citat:Sem kje napisal ON OFF?Res ne ...se da pa razbrati:
Citat:Vse ostalo nakladanje izhaja iz nasprotnikov inverterskih napravpisca verjetno še veš...-kot tudi vidim, da dobro sprevračaš bistvo kot prej dva...(vsi.... tudi monter, pa občasno zapišejo(te), da je forum pač za različno 'misleče', še bolje verjetno pa
če so ''ovce'' (opravičilo, kdor se najde...) :roll: Citat:Večji redkejši uparjalnik = več sreža, a počasnejše nabiranje, ki so trdili pisali da je uparjalnik večji pri inverterjih- zato pa sem ponujal meter ( zaradile enega-dveh redov ... čeprav je sama naprava-uparjalnik po merah lahko enaka) ,ko si se šele dobro začel greti s TČ, če bi že takrat bolje prebiral ,bi me mogoče lažje razumel...,ali vsaj ne nakladal, kar smo že obdelali...., ter ne dorekli....