JaBK, lepo da te zabavam :lol:
Nič slabega ne mislim, niti nisem prepirljiva oseba, le zanima me, kako to, da so zadeve tako naštimane. Pol se pa čudijo, da vsi pizdimo čez JU. Saj ni čudno. Vsi ti uradi so v isti bajti, in vsi ljudje so zaposleni v isti firmi. Plačujemo jih mi vsi, pa smo kar zadovoljni z vsem drekom ki nam ga dajo? Zelo čudno a ne :twisted: .
V glavnem, če je to to, potem ok, vendar sem mnenja, da bi bilo potrebno tole oreng prerukat, da bi začeli dejansko delat za nas, ki jih zaposlujemo, in ne tako da pač nekaj dajo od sebe. Sicer nimam kaj reči, teta je bila zelo korektna in pridna, napisala veliko stvari, ampak z malce dodatnega truda (to menim zato ker oni zadeve poznajo in imajo vse te podatke v svojih bazah, jaz pa iščem kot bedak po spletu) bi bila zadeva taka kot mora bit. Res škoda a ne, ampak tako je v vseh firmah, kjer se hodi v službo na ure in ne na opravljeno delo. Bo še trajalo da bomo to v SLO poštimali.
Aja, morda bo pri razumevanju zakaj LI pomagalo to, da gre za parcelo na kateri stoji obstoječi objekt, naselje pa je celo pod spomeniškim varstvom. In ker imamo en kup idej kako in kaj, smo pač naročili LI, da vidimo kakšne opcije sploh imamo, kot je omenila Olivia.
Kakorkoli obrnem, ZVKDS je tu dokaj nepopustljiv, in mi na prednji strani ne dovoli garažnih vrat, tako da sem s tem opustil misel po podiranju in novogradnji. Vztrajajo na tem, da mora stran obrnjena proti cesti biti take oblike kot je bila leta 1920. To pa pomeni en kup malih strelnih lin namesto oken, kar pa že tako ali tako imamo.
Bo pač pritličje ostalo takšno kot je, nadstopje bomo poštimali znotraj, pa bo.
Kot ste omenili škoda živcev.
Preostali denar (hahaha, kot da bo kaj ostalo a ne) bomo pa investirali v nakup nepremičnine na Azorih

.