PodSvojoStreho.net Nepremičnine Gradbena dokumentacija Rušitev - odklop elektrike in vode?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pozdravljeni,
počasi se pripravljamo na rušitev ene stare bajte
vodovodni in elektro priključek sta še v hiši (vodomer in el.omarica)
kaj priporočate kot optimalno rešitev dokler se ne začne gradit nov objekt, da se ne zakomplicira in po nepotrebnem poveča stroške (kako je potem z gradbeno elektriko in vodo za čas gradnje ter kasneje ponovni priklop ko je objekt zgrajen itd....)

hvala in lep pozdrav
Preveri na elektru, kako jim diši samostoječa omarica. Če jim diši (ponavadi ja), jo postaviš na rob parcele (stvar dogovora z elektrom). Enako tudi vodomerni jašek. Oba ostaneta tam, kamor ju prestaviš (skupaj s števcema).
Mi o avionu, pilot iz gozda....
hvala za informacijo
kdo pa plača to izvedbo (in če morda veš koliko stane)
Bobnar,
običajno je to na plečih (iz denarnice) investitorja!

Sem pa že napisal, da se da povprašat na vodovodu, ali imajo v "mislih" kakšno investicijsko-vzdrževalna dela , in bi se ti priključil!! Big Grin :wink:
Za dva-tri primere se je izšlo!

Elektro so posebni fazani!! :evil:
Lep pozdrav
sem že klical, na elektro neka referentka pozna samo varianto odklop/priklop 32 eur z demontažo omarice, na vodovodu pa očitno že pred 15h bežijo domov, tak da kličem jutri
Bobnar,
predno se boš pognal v zadevo na E , preveri kako in kaj je v soglasju zapisano. Da ti ne bodo zakomplicirali. Prelistaj si dokumnetacijo v Vodilni mapi. :wink:
Lep pozdrav
Iskanje po temi