PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Moderiranje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ker nisem jaz tisti, ki te ima na piki ( kot praviš sam da te ima nekdo) sem pustil vse klicaje nasrane, kot so... se bo že kdo oglasil, ki je bil in razložil kako in zakaj....
sicer pa je čas dopustov in hladnega piva...
Citat:se bo že kdo oglasil, ki je bil in razložil kako in zakaj.
Me ne zanima, kdo je brisal. Želim, da so kriteriji za izbris enaki za vse. Biti morajo napisani in na razpolago vsem članom Foruma.

Zopet ponovim: Želim, da izbrisani na ZS dobi obvestilo o razlogu za izbris ter citat izbrisanega teksta.
Nimam časa - sem v penziji!
Žerjavar... Ne pretiravaj. Razlogi so lepo napisani. Moderator se SAM odloči ali je za zbris ali ne. Okvirni razlogi so napisani v pravilih. NISO pa to kirurško točna pravila ki jih ti očitno želiš... Forum je živa stvar. Ljudje imajo pa veliko idej ko pišejo po njem...

Glede tvoje druge želje... Veš koliko dela je s tem ko brišejo po 200 prispevkov na dan? In če bi sistem zahteval to za vsak post ki bi ga želel pobrisat... Ne bi nihče brisal in se trudil za "lep" forum...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Js sem na dopustu, nisem brisal in nikogar nimam "na piki".
Velja popolnoma isto zame, z edino razliko, da še nisem na dopustu. Žal :-)
No pain, no gain.
Že to je brez smisla, da se tu opravičuje, a če se že ugotavlja, kdo je bil, not me.
Alea iacta est
Nekaj bi prosil..če se že moderira kaka tema, pa se v njej najde kak odgovor, bi prosil da se avtorju teme pošlje vsaj prek ZS-ja kopirano sporočilo tega odgovora (odgovorov).

Da ne pišemo nekaj...potem pa ugotovimo da je vse skupaj 'izginilo' in se pojavilo v novi obliki...kjer seveda ni odgovora zraven.

Ker če že kaj pišemo, pišemo z nekim namenom...ne v tri dni.
In smo zopet zakljenjeni....
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=27&t=52611[/url] - zaradi mene se lahko tudi javno objavi ZAKAJ :?: - samo utemeljeno za vse vpletene strani :!:
Če že 'smetim', prenesem tudi kritiko čezme, če je le ta utemeljena, ne bom užaljen, če pa kritik počne isto kot se očita - pa to tudi dokažem običajno z možnostjo povezave - dostopa do tja...
Lp
p.s. zakaj pada dež :?: ....bi bil raje na kolesu ali jezeru, namesto da smetim... :oops: :mrgreen:
Za novo leto pa sem želel ves izbris prispevkov na ime bohinc, pa nisem bil uslišan...tudi tu nisem kriv....
Včasih je treb arazgrete glave malo ohladiti... to je vse.
Pa o Althermi zadnjih par srani ni niti besede.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
To zaklepanje mi gre posteno na zivce.
Zdaj je zaklenjena tema o goljufu, pred tem pa moderator Urs pisce se pokroviteljsko okara, da ne znajo pisati itd.

Bullshit Urs, bullshit!
Ce je to forum zato, da se pojejo samo hvalnice izvajalcem, potem ga kar imejte.
Slej ko prej bo vecina spoznala, da manipulirate in boste ostali sami.
Skoda, pa je prijetno mesto za druzenje.
Hvala za vse ribe!
Poglej medo9, svoj forum si lahko omisliš v 10-tih minutah. Potem na njem vsem pustiš odprte roke. Kaj misliš, koliko časa bo trajal? Daj, vzemi si pol ure časa in preberi, kaj piše zakonodaja. Potem pa preberi še pravila obnašanja na forumu.
Navedena tema (ki je sedaj zaklenjena) pa res nima nobenega smisla, saj se vse skupaj odvija v neki drugi s podobnim naslovom (in tista ni zaklenjena!)
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Bullshit!
Vsak je odgovoren za svoje komentarje.
Tudi kazensko, ce do tega pride.
Se strinjam z medo9... ampak zadnjo (beseo) ima Tadej.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Hvala, ker si objektiven in korekten, Nebomgabiksal.
Namesto, da se zaklepajo teme, naj se raje uvede zaklepanje uporabnikov. Nebomgabiksal je lahko edini in vrhovni sodnik. Naj se določijo pravila kasiranja kazenskih točk in posledično zaklepanje. Moram priznati, da ko berem za seboj, se mi vse skupaj, tudi to, zdi trapasto .......
1 ... 6 7 8 9 10 40 Pojdi na stran 
Iskanje po temi