čak čak čak papež
če delam brez računa so me ONI prisilili
kdaj bodo pa oni pred svojim pragom začeli pometati? mislim da tega dne ne bom dočakal, pa četudi bom moj prag spoliran....
tako da je čas da oni malo pomedejo vsaj stavečjega, pa bo veliko manj sive ekonomije, ki je posledica NJIHOVIH odiranj pridnih in delovnih državljanov.....
tudi jaz bi sedel in rihtal biznise kolegom za lepo plačo, ki pade vsak mesec ne glede na to ali je delo ali ni dela.... (ja tud inšpektor rihta biznise, beri podairanje in podobno)
pa da ne bo pomote sem redno zaposlen v privatnem sketorju, kar pomeni da sm pošten davkoplačevalec in s tem mislim da imam pravico da pljuvam po njih.....
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
Bravo hobitišlar! Naslednjič, ko nekdo vpraša, zakaj je pri nas tako kot je, ga samo polinkaj na ta tvoj post...
Objave: 3660
Teme: 8
Ocena:
20
Kaj predsednik/ca vlade in skupina ministrov je prišla do tebe in ti nastavila pištolo na glave in rekla vzami brez računa?
Strinjam se z papežem.
Zgovarjanje na lopovščine drugih in opravičevanje lastnih nečednosti z izgovorom, da drugi tudi to počnejo je nevredno zrelega in odgovornega človeka.
To ne pomeni, da moramo biti vsi angelčki in tiho požreti vse kar dobimo servirano, ampak eno je se boriti proti tem zadevam, drugo pa tuliti z volkovi in jih potem za hrbtom šinfati. Če delaš isto kot oni bodi vsaj tiho in pač si opraviči pri sebi kakor veš in znaš.
ne ne ne
in spet ne ne ne
če meni od bruto ostane koliko mi pač ostane, pomeni če imam premalo pojdi še na drug šiht
da me potem sjebajo z dohodnino?
ki jo morm tko plačat, ker sem si PRIVOŠČIL par nadur?
dej zresn se kecko
udarit je treba tam kjer boli in to je pri njih DENAR ki ga molzejo
takšne izjave mi dajo samo vedet da si 'priklopljen'
Objave: 11281
Teme: 92
Ocena:
5
papež...logično je, da če boš imel nagativen pristop...da boš deležen temu ustreznega odziva....
a vseeno človeka 'vabilce' pogreje....ker se spet vtikajo v malega človeka, velikih pa ne upajo pipat (katerih grehi so v nebo vpijoči).
Sicer pa počakajmo, da zvemo kaj je smisel vabil....
smisel je veš kaj, da si naredijo delo po svoji želji
preusmerjanje pozornosti, češ saj delamo.....
ti potem zagovarjaš, da tisti ki zaslužijo manj kot rabijo pač naj ostanejo lačni...
no ja, jaz pa tega ne bi rad 'privoščil' svojim potomcem.....
zaupaj potem kje vnovčuješ lastno znanje? v JU?
Ocena:
20
Daleč od tega, sem zagovornik UTD-ja in podobnih hecov. Zagovarjam socialno državo, ki bi vsakemu posamezniku omogočila dostojno življenje. Ampak socialne države brez pobranih davkov ni.
Zaposlen sem pa v privatnem družinskem podjetju, ki je skoraj povsem odvisno od individualnih naročnikov, posameznikov in podjetij.
Pa še enkrat, lopovščine drugih so lahko izgovor, mogoče tudi edina možnost ki posamezniku v krizni situaciji ostane, ne smejo pa biti opravičilo. In še enkrat pravim, tisti ki svoje nečednosti opravičuje s tem, da jih počnejo tudi drugi pač ne more biti tretiran kot zrela in odgovorna oseba.
Objave: 1319
Teme: 4
Ocena:
1
Tako kot s policijo moraš tudi z inšpektorji lepo nežno, prijazno, v rokavicah. Potem ti še pomagajo popraviti pomanjkljivosti. Če si freh, pa nasrkaš če si kriv ali pa ne.
On opravlja samo svoje delo in nič drugega.
Ocena:
20
@geosynth, daleč od tega. Več dela je bilo takrat, ko so bili postopki enostavnejši, ko si pravzaprav zaračunal znanje ne pa letanje okoli in usklajevanje raznih birokratski bedarij in pa pripravljanje glupih elaboratov, ki s samim gradbenim dovoljenjem nimajo ničesar skupnega. Reševanja raznih glupih zapletov z birokrati stranki ne morem zaračunati in tega je veliko več, kot je bilo včasih.
Zakompliciranje zakonodaje pride prav samo tistim, ki mutijo in nategujejo stranke. Verjamem pa v to, da so zadeve strokovno urejene in veljajo za vse. Urejene pa ne pomeni zakomplicirane ampak ravno obratno, enostavne in pregledne. Poglej primer severnih sosedov.
saj pravim, biti priklopljen na JU je nov šport v SLO
jemlje se pa pri tistih ki naredijo DODANO vrednost, po domače ustvarjajo....
in ko zmanjka pač odprejo novo pipo ali dve, ali celo kakšno več....pa kreditiranje itd
ni nobene KMEČKE LOGIKE, še kolegi kmetje praznijo štale, le zakaj a?
Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
sedaj pogrešam še Izotopa, da pove kaj o tehnični pomembnosti birokratskih ureditev.
spet obračaš besede in nočeš razumet, kaj se ti govori. ampak ne bom pogreval, dam ti prav, smo pač amaterski art paraziti, ki živimo na račun države.
Objave: 1748
Teme: 14
Ocena:
1
Nekdo je vstal na levo nogo.