17.6.2013 ob 20:26
Pozravljeni. Z ženo gradiva hišo in sem danes dobil vabilo grabene inšpektorice zaradi razjasnitve v zadevi gradnje enostanovanjskega objekta. Po klicu arhitekta mi je le ta zagotovili, da ne gre za nič prijavljenega s strani sosedov, saj naj bi bil ta teden že tretji, ki je dobil to vabilo iz različnih sosek. Vendarle smo ljudje taki, da takoj pomislimo na najslabše, zato me resno skrbi, da bi mi inšpektorat našel kakšno manjšo nepravilnost - saj veste kako je. Odmiki od parcel so povsem po projektu. S seboj moramo imeti PGD projekte in načrte zakoličbe.
Zanima me ali kdo kaj ve, zakaj gre? Ali je kdo že bil in kaj pričakovati, ter če ve zakaj sedaj tako poostreno nadzirajo novogradnje? Tri tedne nazaj sem imel na parceli gradbeno in davčno inšpekcijo, carino, kriminaliste in policaje - baje so preverjali tujo delovno silo (k sreči pri meni dela samo domača - pristna gorenjska).
Zanima me predvsem postopek oz. izkušnje. Vsi mi pravijo, da če bi šlo za prijavo, bi se inšpektor najavil na parceli, pregledal, preslikal, v tem primeru pa moram jaz k njim.
Hvala za mnenje, izkušnje, pomoč .. lpB
Zanima me ali kdo kaj ve, zakaj gre? Ali je kdo že bil in kaj pričakovati, ter če ve zakaj sedaj tako poostreno nadzirajo novogradnje? Tri tedne nazaj sem imel na parceli gradbeno in davčno inšpekcijo, carino, kriminaliste in policaje - baje so preverjali tujo delovno silo (k sreči pri meni dela samo domača - pristna gorenjska).
Zanima me predvsem postopek oz. izkušnje. Vsi mi pravijo, da če bi šlo za prijavo, bi se inšpektor najavil na parceli, pregledal, preslikal, v tem primeru pa moram jaz k njim.
Hvala za mnenje, izkušnje, pomoč .. lpB