14.5.2013 ob 10:34
Kupujem vrata s skritimi oz. nevidnimi podboji, in sicer bela (krila dimenzije 75*200).
Pridobila sem tri ponudbe, vse vključujejo vratno krilo, alu podboj, skrite tečaje, magnetno ključavnico (ena tudi kljuko) in montažo.
Razlike v ponudbah so seveda v ceni (ena ponudba malo bolj odstopa navzgor) in v rokih dobave (kar precejšnje razlike).
Ker se na vrata ne spoznam, vas prosim za pomoč
. Na kaj moram biti pozorna pri kupovanju teh vrat, kaj naj vprašam, kaj je pomembno, kaj moram vedeti, preden se odločim za enega izmed ponudnikov?
Pa še eno vprašanje (z zavedanjem, da morda sprašujem neumnosti ...). Imam klasična lesena drsna vrata - ali je mogoče uporabiti prav ta vrata, če bi želela, da se ne pomikajo ob steni, temveč v steno, torej v kaseto (jasno mi je, da bi v tem primeru morala 'odebeliti' steno ali vgraditi kaseto v obstoječo steno)?
Najlepša hvala za nasvete!
Pridobila sem tri ponudbe, vse vključujejo vratno krilo, alu podboj, skrite tečaje, magnetno ključavnico (ena tudi kljuko) in montažo.
Razlike v ponudbah so seveda v ceni (ena ponudba malo bolj odstopa navzgor) in v rokih dobave (kar precejšnje razlike).
Ker se na vrata ne spoznam, vas prosim za pomoč
. Na kaj moram biti pozorna pri kupovanju teh vrat, kaj naj vprašam, kaj je pomembno, kaj moram vedeti, preden se odločim za enega izmed ponudnikov?Pa še eno vprašanje (z zavedanjem, da morda sprašujem neumnosti ...). Imam klasična lesena drsna vrata - ali je mogoče uporabiti prav ta vrata, če bi želela, da se ne pomikajo ob steni, temveč v steno, torej v kaseto (jasno mi je, da bi v tem primeru morala 'odebeliti' steno ali vgraditi kaseto v obstoječo steno)?
Najlepša hvala za nasvete!