Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Pa je ta sesalec uporaben tudi kot hišni za prah? Za parket, ploščice in drugo?
lp
Objave: 84
Teme: 7
Ocena:
0
Tudi jaz imam tega ashleya.
Pa nisem posebej zadovoljen z njim. Poleg tega, da je precej okoren, daje tudi vtis cenenosti materiala, kar se je pri meni potrdilo v primeru, ko se mi je obrnil. Plastika, ki je narejena za navijanje kabla, se je zlomila.Prav tako se je zelo hitro zlomila plastika - okvir, ki pod posodo drži kolesa.
Filter - tekstilni in tisti okrogli se ne glede na uporabo separatorja hitro zabaše. Gumb za stresanje filtra pa nisem opazil, da bi imel konkreten učinek.
Verjetno bi bila naložba v en kulturni ciklon boljša...
Objave: 82
Teme: 0
Ocena:
0
No da povem izkušnje.
Kupil sesalec za pepel bil zelo ne zadovoljen ( filter zabasan po polovici temeljitega čiščenja) in naredil sperator pepela, v sesalec za
pepel sem dal vrečko in dela kot singerca od novega leta naprej,vrečka polna minimalno filter pa do danes še nisem pipal,skratka zadovoljen v nulo.
Objave: 29
Teme: 1
Ocena:
0
@jahac
kam natančno si dal vrečko in kakšno?
Objave: 82
Ocena:
0
Vrečko sem dal v prostor od sesalca za pepel , tja kjer naj bi padal pepel med sesanjem.Dal pa vrečko ki ima na sredini luknjo za filter imajo jih v Ob....
Seveda pa najprej pepel pada v sperator take opcije kot je že opisano. lp
Objave: 64
Teme: 5
Ocena:
0
Jst sm pa kupil vmesno posodo za pepel,ki gre na navadni sesalec.Prvo sesanje štala,
potem sem pa mal tuhtal in natuhtal:podaljšal sem vhodno cev(cev,ki sesa pepel v posodi) za 20cm fi 40mm to je navadna odtočna cev,ki original paše(baumaks), na izhodni grobi filter sm navil neki odpadni filc , da ne vleče pepel v sesalec, na vse skup sm pa nalil cca 4litre vode v vmesno posodo.Zdej večino pepela ostane v vodi
in kao izhodni filter se zelo malo baše. Vendar jst sesam samo pepel v okolici gorilca in malo po peči. Ves pepel,ki se nabere pod kuriščem pa spraznim z lopatko itd...
l.p.Frane
Objave: 39
Ocena:
0
Imam iste težave rešil enostavno z greblco potegnem pepel na pladenj in ga stresem,
z sesalcem samo malo pofiniširam. Drugače je rešitev dimnikarski sesalec samo cena
je za domačo rabo alala. Vse drugo so slabe rešitve in je škoda dat več kot tistih 60€ za karkoli.
Objave: 4080
Teme: 39
Ocena:
3
pfuuu. 42 evrov za navaden plastičen ciklon. za dnar bi dobil dva delavniška sesalca v merkurju, pa še za kofe mi ostane (19 eur po komadu). svojega imam že tri leta in še vedno dela, uporabljam ga pa čisto za vse, od sesanja iz cirkularke, debelinke, čiščenje avtomobila, do dimnika in obeh kotlov (uplinjevalni in peletni).
Objave: 183
Teme: 20
Ocena:
0
kater delavniški sesalec pa dobiš za 19 evrov?
Objave: 4080
Teme: 39
Ocena:
3
nutool. imeli so dve velikosti, mali ki sem ga vzel jaz je bil 19, večji pa 25 €. hotel sem te velikega, a jih je že zmanjkalo. vsakič ko jih dobijo jih razgrabijo kupci. je pa tamali ves plastičen, za ta večjega pa ne vem če je morda iz boljših materijalov.
Objave: 9
Teme: 2
Ocena:
0
Tale ciklon tud dela fino.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ptk.si/katalog/oneida_air/ciklon">http://www.ptk.si/katalog/oneida_air/ciklon</a><!-- m -->