PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Zamašen sifon za pralni stroj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navadno vodo iz pipe cca 3 bare pustim teči, ki spere sifon tako, da z prstom kroglico lahko obračam.
Se bom kr tukaj navezal na temo z podvprašanjem.
Kakšno funkcijo ima kroglica pri sifonu za pralni stroj?

Sam imam nekaj podobnega temu:
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")livunichr("46")si/izdelki/sifoni/namenski-sanitarni-sifoni/sifoni-za-pralne-in-pomivalne-stroje/sifon-za-pralni-stroj/[/url]
ampak pri mojemu je notranji del še bolj škatlast (letnik ~1994). In prosim ne mi napisat, da kuglica zapira odtok, ker sem čep odprl in odtok je pravokotne oblike, tako, da kuglica gor niti ne sede. Ima pa narejeno oviro na dohodni cevi, tako da kuglica tam ne gre ven. :?
Keramičar mora odrezati pravokotno luknjo ,katero pokrije rozeta.Vendar oni največkrat naredijo okroglo samo zgoraj za cev. Sifon je ponavadi tak kot ga je prilepil samojed.
Z injekcijo vbrizgaj noter čistilo proti vodnemu kamnu, počakaj kako uro in potem očisti.
Pozdrav,

pri nas so keramičarji naredli ravno tak, da so samo luknjo za cev naredli, še sreča da se še do zdaj ni zamašilo :mrgreen:

LP, Volč
Jaz imam pa bolj "kompleksen" problem. Že daljši čas imam problem, da stroj občasno-ne vedno zelo močno trese pri centrifugiranju (do te mere, da je že moteče). Ravnokar je bil pri nas serviser, ki na stroju ni našel nobene nepravilnosti. Je pa med testom ugotovil, da naj bi storj počasi izpraznjeval vodo. Ko je cev odklopil iz sifona in jo dal direkt v školjko je izpraznilo tako. Posledično ugiba, da sifon počasi požira vodo in posledično v primeru centrifuge ne izprazni dovolj hitro in zato naj bi treslo.
Kaj mi svetujete v mojem primeru?
1 2
Iskanje po temi