Objave: 32
Teme: 4
Ocena:
0
Bili smo na ogledu teh hišk, ki so v osnovi relativno majhne, je pa investitor precej prilagodljiv glede razporeditve notranjih prostorov, materialov, v ceni je tudi arhitektov izris notranjosti in kopalniška keramika. Vseeno pa cena malo boli, čeprav je kar nekaj hišk že prodanih (cene so malo različne zaradi različno velikih parcel).
Koliko ocenjujete bi bila nekje realna cena?
In ostali vidiki bivanja tam?
Hvala že vnaprej za konstruktivna mnenja.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Kakšna pa je cena 1084€ na mesec?
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
200k€ kredita na 20let = 1084€/mesec.
Sicer pa ~2k€/neto m2 hise => bi rekel niti ni prevec nabildana cena.
Ocena:
0
Cena posamezne hiše se izpiše, če s kurzorjem zapelješ gor tukaj: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www">http://www</a><!-- m --> .retece.si/si/hise/
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
Tele bajtice sem tud jst mal gledala, ko sem še iluzorno iskala svojo sanjsko hišo. Lokacije ne morem kaj dost komentirat, ker ne vem kako je tam okoli Medvod... vem, da je kr ene par sumljivih fabrk tam okol... sam ne vem kako daleč. Sicer se mi zadeva (hiše) zdi precej nabasana (itak je to standardna praksa dandanes... dejmo zaslužit čim več na čim manj zemljišča)... pa malo brezoblično in hladno deluje vse skupaj. Kako je pa s parkiranjem... ni videt kakšnih posebnih možnosti za pokrite parkir place (in to je, kot sem sama letos ugotovila, zlata vredno). Pa vprašanje je tudi kakšne hiše so še frej... take ki so v senci ali so okol in okol obkrožene z drugimi hišami (ker sklepam, da so taboljše že prodane)... in ali je zraven še kakšno zazidljivo zemljiše, na katerem bi lahko zraslo kaj, kar si ne bi želeli.
Skratka velik enih zadev za premislit... cena bi bila zame v prvi fazi sekundarnega pomena.
Ocena:
0
Katra hvala.
Katere hiške so še, se vidi na mapi. Prodane so cenejše in pa tiste bolj stran od ceste. Pri teh, ki so še fraj, bi bil morda v nadaljevanju celo moežn odkup dodatnega zemljišča, kar je plus.
Nabasano je pa danes res vse:-( Čeprav so vsaj te bajte tako zasnovane, da je vhod s severne strani, potem je pa vse obrnjeno na jug, tako da si soseda ne gledata v krožnik.
Možnost nadstreška za avte je, ga tudi vključijo v ceno (nekaj hišk ga že ima) in ja, to je tudi nam pomembno.
Je pa zadeva bližje Loki kot Medvodam.
Objave: 44
Teme: 3
Ocena:
0
Pelji se skozi Reteče, ko bo konec zime. Vedno ko se tam peljem, smrdi po gnojnici.
Objave: 60
Teme: 11
Ocena:
0
Za Retece lahko samo recem da je lokacija zelo mirna saj edino podjetje ki je v retecah je Domel ampak to podjetje ne dela kaksnih strupenih svari kolikor je meni znano da delajo motorcke za sesalce,edino kar v retecah pogresam je da ni v blizini nic (bankomat,bencinska pumpa,konkretne trgovine drgace je neka majhna trgovina vendar v njej so samo nujno potrebne stvari.......).Morda je to komu cudno vendar meni ki sem z mesta je to velika razlika ce pa isces mir je pa tukaj idealno,Skofja Loka-5 km.Medvode 7 km.
Ocena:
0
Huh, danes se kar tre konstruktivnih komentarjev...;-(
Objave: 155
Teme: 0
Ocena:
0
no je pa tako... če ti je nekaj všeč in imaš denar, si kupiš. ne glede na mnenje drugih.
--
pa težko je rečt kolk je taka hiša vredna, enmu manj ,drugemu več, nobeden od nas tu pa je ni videl, kaki so materiali, izdelava, vse to določa ceno. so pa cene tako al tako od ...200 pa navzgor- novogradenj.
--
jaz osebno je nebi imel ker me najbolj pizdi da morš zadenjsko iz parcele na cesto, al pa kontra. si ne predstavljem da z prikolico se jebem okol stebrov pa ograje. pa ko mi pride na obisk pol familije, je fajn da imam kje še plac za kak avto(5*). pa da ko grilam da me sosed ne nadleguje da se mu kadi... vse to pa še velik men pomeni več kot pa 3 nastropja betona.
Objave: 155
Teme: 0
Ocena:
0
nism vedel da jelovica plastična okna dela. ti plačaj renome ,jaz bom pa kvaliteto
Objave: 107
Teme: 6
Ocena:
0
Parcela 380m2+hiša 140m2= 320 000K eur?
Ok, lahko, da je super duper kvalitete pa zato take cene, ampak:
Recimo montažka srednje klase na ključ 140m= 150K eur
Parcela 500m2 = 100K eur
Dokumentacija, plošča - 50K eur
Je 300K eur na parceli, ki si jo sam izbereš, hišo, tlorise tudi, ne gledaš v sosednjo bajto na krožnik, vsaj približno prostora za vrt in parking, šola, vrtci...skratka, točno tako, kot ti paše..
Pa itak, da se da precej ceneje...
Sorry, mogoče imam čudno logiko, samo mi ni jasno zakaj bi kdo kupil kaj takega z zgornjega linka?
Pa ne bit huda, če niso vsi odgovori konstruktivni, samo razdeli jih vsakega na svojo stran tehtnice, zadnjo utež itak vedno postavi vsak sam in prevaga vse ostale... :mrgreen: