8.1.2013 ob 17:03
Ekola, ni mi jasn kaj se dogaja z mojo elektriko ali pa klimo...?
Dans zjutraj sedim pri mizi s kavico, otrok na kavču v dnevni.Klima prižgana cc 15 min,luč v tem delu dnevne ugasnjena.
V nekem trenutku zaslišiva kako nekaj nekako poka, tak ćuden zvok, kot bi nekaj pokalo, pa niso bile petrade
, je bilo okoli luči ali pa klime,ni mi čist jasen, ker je mal odaljeno vse skupaj od mize,kot bi se švasalo ali nekaj takega.
Dete pravi, da se je tud v luči zasvetilo, jaz nisem videla, ker sem razmišljala kaj za vraga pa to je za en zvok.
Ziher je nekaj z elektriko, sam luč se je pol normalno na štekar prižgala, klima pa je obratovala normalno, pa nobenih vonjav ala svcrte žice ni blo.
Kaj bi lahk to blo?
je možno, da se je v klimi kaj švasalo ali pa kakšne žice v luči?zdaj vse funcionira normalno.
A se to lahk kak požar nardi?
Hvala
Dans zjutraj sedim pri mizi s kavico, otrok na kavču v dnevni.Klima prižgana cc 15 min,luč v tem delu dnevne ugasnjena.
V nekem trenutku zaslišiva kako nekaj nekako poka, tak ćuden zvok, kot bi nekaj pokalo, pa niso bile petrade
, je bilo okoli luči ali pa klime,ni mi čist jasen, ker je mal odaljeno vse skupaj od mize,kot bi se švasalo ali nekaj takega.Dete pravi, da se je tud v luči zasvetilo, jaz nisem videla, ker sem razmišljala kaj za vraga pa to je za en zvok.
Ziher je nekaj z elektriko, sam luč se je pol normalno na štekar prižgala, klima pa je obratovala normalno, pa nobenih vonjav ala svcrte žice ni blo.
Kaj bi lahk to blo?
je možno, da se je v klimi kaj švasalo ali pa kakšne žice v luči?zdaj vse funcionira normalno.
A se to lahk kak požar nardi?
Hvala