Objave: 231
Teme: 53
Ocena:
0
Živjo, na armaturendiscounter.de sem naročil par armatur.
Dobil sem podatke za plačilo:
Bankverbindung:
Empfänger : Reiga Consult GbR
Institut : Hypovereinsbank
Kontonummer : 605512917
Bankleitzahl: 85020086
IBAN: DE41850200860605512917
BIC : HYVEDEMM496
Hypovereinsbank Dresden
Nürnberger Str. 47
01187 Dresden
ter znesek.
Nimam pa pojma kako naj izpolnim (v Abanetu) UPN/SEPA nalog. Niti BIC-a mi ne prepozna (čeprov sem ga sicer najdu na netu v swift registru), niti IBAN-a.
Skratka, kaj vnesti za BIC, IBAN in SKLIC? Mi lahko kdo pomaga (mogoče kakšen, ki je že naročal na omenjeni spletni strani)?
Hvala.
Objave: 2816
Teme: 78
Ocena:
1
Izbrati moraš mendarodno nakazilo, tam se da vse te podatke.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
UPN je čist ok za znotraj EU.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Ocena:
0
Živ, ja tudi meni se zdi, da bi s Sepa nalogom moralo iti. Skratka za bic dam lahko pomoje HYVEDEMMXXX (brez številk na koncu), iban mi je pa tudi sprejelo (na roke sem moral natipkati, če sem dal copy-paste mi je odrezalo in javilo, da je napačno).
Še zmeraj pa ne vem kakšen sklic dati. Pred tistimi podatki, ki sem jih prej prilepil mi piše še:
Bitte verwenden Sie bei der Überweisung unbedingt genau den folgenden Verwendungszweck: 14108581 (ohne weitere Zusätze, Leerzeichen, etc.)
Any idea?
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
sklic je ponavadi veza na št. ponudbe.
Ocena:
0
Da, zaključim, z obeh štacun, se pravi armaturendiscounter.de in megabad.com sem prejel (avtomatsko) obvestilo, da so prejeli nakazilo.
Sem pa potem naredil tako, da sem pri armaturendiscounter.de dal za bic kodo HYVEDEMMXXX namesto HYVEDEMM496 (za megabad sem dal tisto, ki so mi jo poslali v mailu), za kodo namena plačila za dal OTHR in v namen plačila napisal številko naročila.
IBAN-i so bili v redu, za sklic sem pa dal RF, v drugo polje "kontrolno številko, ki sem jo izračunal", v tretje polje pa številko naročila. Kako se kontrolna številka izračuna je napisano na strani banke slovenije.
To je to, zdej pa upam, da artikli kmalu pridejo. Ve kdo koliko časa traja (so pa v obeh štacunah vsi artikli na zalogi - ab lager)?
Lp
Objave: 247
Teme: 36
Ocena:
0
ali si naročil v SLO? koliko je pošiljanje?
Ocena:
0
Živjo, da naročeno v SLO (Ljubljana).
Na armaturendiscounter je bilo poštnine cca. 19€ (naročene 4 pipe in 2 tuš ročke), na megabad pa kar precej - cca. 180€ (naročen wc, bide, umivalnik pa še par malenkosti) - to se mi je glih komaj izplačalo. Tako, da za megabad moraš kar nekaj naročiti.
Pipe so prišle danes - zgledajo ok.
lp
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
So it's this complicated just to pay abroad? How do you even start accepting payments in stablecoins from international clients without all these codes and errors?