Objave: 29
Teme: 18
Ocena:
0
v kolikor kdo proda rabljeno elektro omarco za gradbeni tok (fi stikalo, 3x220 V, trofazni tok) mi lahko pošlje ZS sporočilce.
hvala n LP
Objave: 32
Teme: 0
Ocena:
0
V kolikor je ne dobite mi javite na ZS pa vam naredim novo. LP
Objave: 7354
Teme: 20
Ocena:
4
ok, bom dal v to temo...
Priklopili bomo gradbeni tok. Na elektru so me vprasali, ce bi imel enotarifno ali dvotarifno merjenje, pa sem ostal brez besed..., moram pa se odlociti do takrat, ko bodo priklopili omarico.
Torej, kaj se mi bolj splaca, ET ali DT merjenje toka. Delalo se bo bolj ali manj vse dni, res pa da bodo rukerji v glavnem cez vikend. Kaksne izkusnje/priporocila.
Hvala
Objave: 6531
Teme: 76
Ocena:
5
Zanimivo. Meni so odrapnili kar nek pavšal (piše brez merjenja), vsak mesec po 26€, tako da (pri meni) sploh ni važno, koliko tarifno merjenje je.
Se mi pa to zdi zelo drago, recimo v avgustu sploh nismo nič elektrike uporabljali, račun pa je vseeno prišel.
Objave: 2816
Teme: 78
Ocena:
1
Navadi se. Od 30-34 per mesec za tistih par kw.
Ocena:
4
Pravijo, da bi naj slo preko stevca, ker je zun. el. omarica aktivna.
Ok, ce je vseeno, bom vzel karnekaj.
Ocena:
4
Se to - je standardni postopek, da morajo tudi za gradbeno omarico biti izvedene meritve?
To namrec zahteva Elektro Celje, pred prikopom GO.
Objave: 1407
Teme: 54
Ocena:
2
Meritev gradbene omarice smo morali narediti tudi pri elektru Ljubljana, kot sem napisal že v eni drugi temi pa meritve niso zahtevali potem za priključitev na gospodinjski tok.
Tudi jaz sem mislil, da plačujem pavšal pa ni bilo tako, ko boš dobil prvi račun in položnico, popiši števec v glavni elektro omari, pokliči številko na računu in sporoči stanje števca tako boš plačal dejansko porabo, je pa priključna moč pri gradbenem toku obračunana višja kot pri gospodinjksek, mislim da 14kW, nisem pa siguren.