17.10.2012 ob 10:32
Danes me je pa malo vrglo na rit.
Kličem na komunalo, da bi se radi priklopili na javni vodovod, kot je v načrtu. Kupil sem že vodomerni jašek in vodomer, colsko cev do njihove cevi in zaščitno cev.
Na komunali pa mi povejo, da moram sam kupiti še navrtalni oklep z zasunom, teleskopsko palico, podsatvek za cestno kapo, cestno kapo in še neke reducirje
hock:
Zanima me, kako je bilo to v vaših občinah - ste morali res to vse nabaviti sami? Zakaj sem pa potem plačal KP, če morm vse sedaj kupiti sam in vse sam narediti - oni naredijo fizično samo priklop na njihovo cev, pa še tom moram plačati eno uro dela in prevoz do objekta?
LPJ
Kličem na komunalo, da bi se radi priklopili na javni vodovod, kot je v načrtu. Kupil sem že vodomerni jašek in vodomer, colsko cev do njihove cevi in zaščitno cev.
Na komunali pa mi povejo, da moram sam kupiti še navrtalni oklep z zasunom, teleskopsko palico, podsatvek za cestno kapo, cestno kapo in še neke reducirje
hock: Zanima me, kako je bilo to v vaših občinah - ste morali res to vse nabaviti sami? Zakaj sem pa potem plačal KP, če morm vse sedaj kupiti sam in vse sam narediti - oni naredijo fizično samo priklop na njihovo cev, pa še tom moram plačati eno uro dela in prevoz do objekta?
LPJ