PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Knauf doze in njih pritrdilne sponke/listi/itd.

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Take zadeve na sliki v prvem postu in vijakov na vticnicah in stikalih se NE privija z baterijskim vrtalnikom... Kal lepo krizn izvijac v roke, pa na delo.
Lial, super ideja! Ce bo s kovino kriz, bom zagotovo probal tvojo varianto.

Piknik, ja take gumijaste so (menda) zvocno bolj izolativne (in ce delas tako sobo (zaradi hrupa zunaj sobe), potem seveda ne bos sparal pri dozah).

Misko, tudi na roke ti en peresnik uide.
Hja, misko07, to sem se tudi naučil, vendar prepozno.
misko07 Napisal:Take zadeve na sliki v prvem postu in vijakov na vticnicah in stikalih se NE privija z baterijskim vrtalnikom... Kal lepo krizn izvijac v roke, pa na delo.

Big Grin Zakaj ne? Če imaš vsaj malo občutka in če znaš nastavit moment na mašinci ne vidim razloga. Sam sem ama vse zmontiral z baterijsko, res pa sem nehal pravi čas in dotegni na roko. Govorim za klasično vgradnjo - ni baš prijetno tiščat vtičnice z eno roko ob steno in nato pol minute vrtet vijak peresa v "prazno" preden zagrabi. To je naredila baterijska tik tak, dotegovanje pa je bilo ročno. Tudi vijačenje okvirjev na vtičnice je bilo z baterijsko, medtem ko zategovanje priključkov kablov pa striktno na roke.
LP,
Samojed
Vzemi vijak akustične doze in hop z njim v tehnično trgovino (Merkur, baubau...). Kupi navojni sveder za ta vijak (bodo v štacuni s šublerjem pomerili ali je M3,5 ali M4 - če imajo kupi enega 'strojnega' - ročni so navadno trije - preveri ceno - cca 5-8 € ). Sveder vtakni v baterijski vrtalnik, s kombinirkami zagrabi ploščico tipa 4 in poreži nov navoj vanjo.
Ali pa z vijakom in ploščicami tipa 4 skoči do kakega strugarja. Če nisi daleč, lahko skočiš do mene (ali pa flikni v kuverto lističe 4 in en vijak 5 in mi pošlji s pošto)
Mi o avionu, pilot iz gozda....
1 2
Iskanje po temi