PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Bela tehnika Kateri sušilni stroj?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mislim, da tudi to ne pomaga, da greš v Nemčijo kupit, ker so praktično vso proizvodnjo preselili drugam.
Je pa kar razveseljio, da še Iskra dela tako kvalitetne proizvode. Konec koncev tudi čez Gorenje nimam prav nič. Ravno nasrotno, vedno se trudim, da podpiram domačo industrijo, pa naj bodo to gospodinjski aparati, pohištvo, okna, vrata, ploščice, zidaki...
Smo tik pred začetkom gradnje in imamo že veliko stvari nagledanih. In kjer se le da, bomo vzeli slovenske proizvode - naj denar ostaja in kroži doma.
Ja na stroju baje mora pisat Made in Germany.Ta je 100% v nemčiji naret.
Z Gorenjem sem skregan.Zelo slabe izkušnje z pralni stroji,se kvarili in kvarili,bolj smo jih pazli in delali lepo z njimi slabše je blo.Sicer pa Gorenje baje veliko aparatov dela drugje po svetu,ni vse več Gorenje.Pač minli so zlati časi,ko so bli zlati stroji,narejeni za dolgo let in v isti tovarni.

Zato sem šel stran od Gorenja.Pa tud soroniki imajo gorenje,in je takrat kupla taboljši pralni stroj.Ga je serviser priporočal,da se kao dobro obnesejo.In kaj se zgodilo?V roku 3 let je menjala:črpalko,2x elektroniko,prvič je kr pral sploh ni končal,drugič je začel pisat kitajske črke,pol začne na vsem lepem ružit,gre ležaj itd,čist obupana sorodnica.
No zdej je vse menjala,edin motor je še prvi,in upa da bo mir.

Upam pa,da bom tud sam imel stroje brez problemov na dolga leta.Do zdej oba AEG,lepo delujeta brez problemov.

Dobro premisli,in se odloči,kaj boš kupila in katero znamko.

lp
Ima kdo kakšne izkušnje z Bosch sušilnimi stroji? Jih delajo pri nas, v Nemčiji, na Kitajskem? Tašči trenuten nagaja in ne vem, če se splača popravljati.

Gledal sem pa tega:
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")enaaunichr("46")com/oddelki/mojDom/izd_1959_1207711_zelo_ugodno__susilni_stroj_bosch_wtc84100sn[/url]
Vzadi na sušilcu al pralnem stroju in ostali beli tehniki,piše kje je bil aparat narejen.
Ta model,k si dal link je čist mim.To je serija clasik.Poznam serviserja za Bosch.Je reku sam od te serije bejži,ker je cel kup reklamacij.Pa delajo jih na češkem,kitajskem itd.

Daj kak euro več,pa kupi sušilni stroj kot se šika.Sicer,odločil se boš sam.Pač povem ti,informacija od serviserja.
Sem imel pred Aeg,Bosch sušilni stroj.Bil z njim v dveh leti zadovoljen.Samo sem ga menjal,zaradi nakupa novega z toplotno črpalko.
fantasy, kako pa vam gre kaj prodaja zadnje čase?
Kakšna prodaja doli?Ne razumem?
doli Napisal:fantasy, kako pa vam gre kaj prodaja zadnje čase?
:lol:
hahaha,pol se pa smejmo Smile
Hvala vsem.
Kaj pa blomberg, kakšni so ti sušilci? baje nekaj na portalu zveze potrošnikov , nimam dostopa tja..
lp
fantasy1 Napisal:Vzadi na sušilcu al pralnem stroju in ostali beli tehniki,piše kje je bil aparat narejen.
Ta model,k si dal link je čist mim.To je serija clasik.Poznam serviserja za Bosch.Je reku sam od te serije bejži,ker je cel kup reklamacij.Pa delajo jih na češkem,kitajskem itd.

Daj kak euro več,pa kupi sušilni stroj kot se šika.Sicer,odločil se boš sam.Pač povem ti,informacija od serviserja.
Ok, hvala za nasvet. Bom pogledal še druge, čeprav budgeta ne bom moral veliko dvigovat.
Sam sem lastnik sušilca s toplotno črpako od Boscha <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ideo.si/a/susilni_stroj_WTW86563BY_BOSCH">http://www.ideo.si/a/susilni_stroj_WTW86563BY_BOSCH</a><!-- m -->

Pri porabi se mi pozna, edino malo čuden je zvok ob sušenju, na kar pa je opozorjeno v navodilih...
Tudi jaz iščem sušilni strok za low budget. Tam do 300€. Kaj pa Beko? ki ima 5 let garancije?
Beko? Soliden za svojo ceno, hkrati pa ima 5 let garancije!
ko je lih govora o sušilnih strojih bi imel eno vprašanje.
nekateri mi ga odsvetujejo, ker se baje po večih sušenjih začnejo trgati obleke oz. skrajša "žovljensko dobo" oblek... a mogoče kdo kej ve o tem oz. ali ima kdo kej podobnih izkušen?
1 2 3 4 5 ... 25 Pojdi na stran 
Iskanje po temi