PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Detektor ogljikovega monoksida

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SloCop Napisal:Res predlagam da kupiš pri nas boš bolj mirno spal Smile

Kaj si ti poštar?

:lol: :lol: pa še enkrat :lol:
piknik poglej en post višje. Smile

Aja pa enega mi ni objavilo, zanima me zakaj prodajaš detektor za 30€ plus poštnino, na ebayu je identičen za 10€ s poštnino. Ob enem pa zatrjuješ da je zanič Smile
Banda pokvarjena!!!
piknik Napisal:
SloCop Napisal:Res predlagam da kupiš pri nas boš bolj mirno spal Smile

Kaj si ti poštar?

:lol: :lol: pa še enkrat :lol:

Ja nisem še vedel da je lasntik te spletne nategunščine in sem bil ciničen.
Kaj je zdej muca jezika popapala?
:lol:
Kar ne morem pozabit kakšen cigo je tale naš uporabnik, ko bi vsaj se korektno oglasil na forumu in rekel, jaz prodajam te in te detektorje. Cena je višja kot na eBayju, ampak vam za to ponujam to in to. Pač ne ponuja. Pa še reče da so detektorji, ki sem jih linkal zanič. Obenem pa na svoji FaceBook strani piše da so najbolj prodajani detektorji Smile

Priložene datoteke
.jpg   detektorji.jpg (Velikost: 142,06 KB / Prenosi: 1236)
@Slocop

ni res da sta identična..tisti z Ebaya v ceni nima vključenih treh AAA baterij Big Grin

Jolly
SloCop Napisal:Kar ne morem pozabit kakšen cigo je tale naš uporabnik, ko bi vsaj se korektno oglasil na forumu in rekel, jaz prodajam te in te detektorje. Cena je višja kot na eBayju, ampak vam za to ponujam to in to. Pač ne ponuja. Pa še reče da so detektorji, ki sem jih linkal zanič. Obenem pa na svoji FaceBook strani piše da so najbolj prodajani detektorji Smile

Naivčino moja. Ta je v temah o toplotnih črpalkah že kar stalna praksa Wink
Sem kupil preko e-baya in imajo zraven baterije. Imam tri take sem kupil 6 v kompletu za 30€ z vključeno poštnino. Cena je iz glave ker je že en čas nazaj, do 40e zihr ni prišla.
Pri detektorju za 10€ bi uveljavljal garancijo?

Drgače pa bi me zanimalo, kako je smiselno razporedit detektorje po prostorih v hiši? Kjer so kurilne naprave, poteka dimnik,...?
Njegov je 30€Smile
Jst imam v prostorih s kamini. Opcije kam pritrdiš pa so poleg na listu ko kupiš.
živjo,
eno vprašanje, kako je kaj z umerjanjem celic v teh detektorjih ? Pri vseh profesionalnih zadevah je umeritev potrebna po dolčenem času delovanja oz. max 2 leti, tile pa naj bi delali 7 let non stop brez umeritve ?

lp B
Ja to niso cenena roba iz kitajske, to so draga roba iz kitajske Smile
Poglej(te) se Conrad.
Jaz imam co2 detektor, ki se vkljuci na 220v in deluje ze 3 leta 24*7.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.digitshop.si/izdelek_DETEKTOR-ZA-PLIN-CO-OGLJIKOV-MONOKSID-SENZOR-CO">http://www.digitshop.si/izdelek_DETEKTO ... -SENZOR-CO</a><!-- m -->

Ta je že malo ceneje....
1 2 3 4 5 ... 16 Pojdi na stran 
Iskanje po temi