PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Alarmna centrala DSC ALEXOR

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanima me ali kdo to uporablja oz. ali sploh kdo to pozna?
Je v celoti brzžična in ker smo v objektu, ki je že zgrajen in ni možno izdelovati fizične povezave od centrale do senzorjev, se mi zdi to edina rešitev.
poznam in deluje... pač na baterije Wink imaš pa tudi opcijo od telekoma (siol) kjer imaš še povezavo na njihov center...
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Katero centralo pa uporabljaš sam.
trenutno (še) ni v uporabi (nismo še vseljeni-še preveč za postorit), je pa [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")dscunichr("46")com/indexunichr("46")php?n=products&o=view&id=2]tale[/url] DSC PC1832. Seveda BREZ GSM vmesnika (to bom rešil na drug način Smile )
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Alexor deluje, na trgu tretje leto, video predstavitev funkcij in delovanja je na volju [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")mobicomunichr("46")si/video-predstavitve/140unichr("46")html[/url]
In kakšne so izkušnje?
Ali deluje brez težav? Ali je veliko proženja lažnega alarma?
Kakšna je programska oprema za spremoljanje oz. nastavjanje?
Deluje brez težav, prva serija, dolgo nazaj, je imala probleme s preveliko porabo brezžične tipkovnice, kar so rešili, lažnih alarmov ni, uporablja senzorje WS4904, ki so zanesljivi, programska oprema DLS za programiranje, ker je v komplet full LCD tipkovnica, je tudi programiranje na roke enostavno. Drugače pa je bil to eden prvih sistemov z brezžično zunanjo sireno....
In koliko časa zdržijo baterije v posameznih senzorjih (pir, magnetna stikala)?
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Magnetna stikala cca 5 let, pir 2 leti, brezžična tipkovnica, realno 3-6 mesecev, odvisno, koliko se uporablja, še vedno požrešna, ima pa možnost priklopa napajalnika.... sistem ves čas spremlja stanje baterij elementov in na potrebne menjave opozori.
Iskanje po temi