PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Rušitev skupnega objekta

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:lol: :lol: Ja - zdaj je "valovitka iz Esala".
:lol: Valovito - pokrito. :roll:
Azbesta pa res menda ni več v "valovitkah" tam od 90-ih let naprej.
papez46 Napisal:
piknik Napisal:V najhujši sili bo sosed dobil tam okol 200€ kazni..

tisti zid pa če sanira al pa ne..saJ je NJEGOV.

:roll: NI njegov, ampak je NJUN!

Čutiš razliko?

NJUN! Skupen!

Posestna meja "teoretično" poteka po sredini zidu. Torej če je stena debela 40cm, je 20 cm zidu še njegovega!

Ne kar na pamet in brez veze! :twisted:

to itak da cel zid ni od soseda..je pa na porušeni strani OD SOSEDA !!!!

In tam lahko sosed dela kar če...

Pa še ta sosed sploh ni tako žleht saj mu je ustno rekel da si lahko streho potegne čez zid..sama dobrota ga je tega soseda..še svojo polovico debeline zida mu je pustil...

Kaj bi bilo če bi mu rekel da naj to staro čudo prestavi 4 metre stran od meje?
papez46 Napisal:Si pač pokril svoja drva na svoji parcel in ti sam sedaj dihaš azbestne delce. Oziroma jih boš vsakič, ko boš drva prekladal.

Je pa globalno gledano malo neodgovorno do sosedov - če so kje v bližini, saj se prah iz suhih salonitk v vetru fino raznaša po okolici.

Ok super, mene tist azbest pretiran ne skrbi, če bi blo tko hudo bi že zdavni pol primorske pocrkal zarad azbestoze. Po moje je to tko k z globalnim segrevanjem velik prahu in malo res - no očitno, če so delal tam, kjer je dosti azbesta na delovnem mestu je bolj rizkantno, ampak drva smo od nekdaj po vaseh pokrival z odsluženim salonitom. Te so iz leta 1980 in kokr vidim, imajo ljudje še kar nekaj poslopij prekritih s starimi ploščami, med drugim tudi drva in les še vedno krijejo s tem. Če komu ni kaj prav, pa mi lahk kupi kaj drugega, jest itak ne živim več tam, drva pa še vedno posekam, to pa.
1 2 3 4
Iskanje po temi