Objave: 67
Teme: 1
Ocena:
0
Drugega vodnega pritiska? A je vedno povsod isti pritisk? o_O
Objave: 1248
Teme: 0
Ocena:
1
Ja, zato sem pa prvo napisal, da pošljite Angležem povpraševanje, ker so Evropejci, ker sem podvomil v to, da bi iz Japonske pošiljal v EU, če imajo za to omenjene Angleže. No, pa tudi v Düsseldorf-u imajo predstavništvo. Pošljite še Nemcem [url=httpunichr("58")//gbunichr("46")totounichr("46")com/contact/]povpraševanje[/url].
Se opravičujem, ker sem videl samo London, malo bolj zgoraj nisem bil toliko pozoren, da je tudi naslov iz Nemčije :?
LP steklenička
LP, steklenička
Objave: 183
Teme: 10
Ocena:
0
MarkoOm,
kako si se odločil? Si potem zadevo nabavil ali ne?
Če si, povej kako se ti zdi, ko ne potrebuješ WC papirja.
LP,
Objave: 1555
Teme: 7
Ocena:
0
Takšno stranišče (ker je minilo že nekaj mesecev od mojega izkušnje, se ne spomnim, katerega ponudnika), lahko preizkusite v Odorferjevih trgovinah.
Čas, preživet na stranišču, se - vsaj pri prvih uporabah in preizkušanjih funkcij - zagotovo podaljša :lol:
mislim pa, da čisto brez brisanja vseeno ne gre - malo zaradi navade, občutka kot tudi časa za sušenje riti
Objave: 6
Ocena:
0
Nisem prej videla te razprave . Prvo sem videla te Wash & Dry wc deske na Japonskem, sedaj imamo Coway Ba13 doma. Kaj naj rečem, vse noro naj...topla deska, topla filtrirana voda te umije, voda zmasira z mehurčki, prostor ne smrdi.....pri nas je papir samo na koncu malo za popivnat, če se mi ravno ne ljubi sušiti minutko.
Poraba vode cirka 2dcl.
Prej smo se prestavljali iz školjke na bide. Keramični bideji niso ravno višek higijene!!!!
Ta deska je itak proglašena za eno najboljših . Glej po netu. Mi jo itak doma kažemo vsakomu ko pride na obisk, drugi kažejo novo sedežno mi wc desko!!!
Prijatelji imajo Dib. Nič mu ne manjka!!! Mirno ga lahko kupite.
Moj nima hemeroidov, sin si ne praska riti.. sediš na školjki in pritiskaš na gumbe.
Ker te voda redno zmasira nimaš težav z zaprtjem.
Več kot noro. Ravno gledam na spletu, pri nas isto kot od Bauhausa(sedaj imajo še
stran prej jo nisem videla, očitna nova v delu) Tooaleta.eu
Objave: 344
Teme: 51
Ocena:
0
Wc in bide v enem - a je tista "pipica" potem skoz noter ali se s kakim pritiskom na gumb "spelje ven" iz pokrova?
Bide je fajn tudi za ženske, a ne. Lokacija krvavitve ni ravno enaka kot za kakanje, tako da meni se zdi bide še vedno potreben kos pohištva.
Ocena:
0
BA13 ima dve "pipice" tako eno za ženske in drugo za močnejši spol.Pipicam lahko menjavaš pozicijo, tako za suhe, debele....Marko to je zakon, daleč od klasičnega bideja.
Imajo ga za probati v Maviju Vič!!!!
Tako ima tipko za kakanje. Enkrat ko probaš, ti res ni jasno o čemu ljudje govorijo.
Glej ravno so kazali na Svet Kanal A , da 70 % Japoncev ima to desko.
Če nimaš bideja posebaj imaš tudi v kopalnici več prostora. Manj kosov za umivati. Manj rabiš čistil .
Ba13 je narejena iz posebnega antibakteriološkega materijala.
Nimam več vnetij..za vse super!!!!
Ocena:
0
Coway BA13 prodajajo po Evropi vsi krepko čez 1000 evrov, celo do 1600 evrov.
Bauhaus ima ceno 795 evrov!!!!
Montaža je cirka 50 evrov.
Coway BA13 je en najboljših modelov nasploh. Tooaleta.si ima tudi cenejše modele.
Preproste nastavke od cirka 130 evrov naprej.(nastavek gre pod vaš pokrov) tak simple.