Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Anja Napisal:da je ta hiša oh in sploh pa super moderno opremljena in atraktivnega izgleda in nevem kaj še vse. Pač da je atraktivnega izgleda in moderno opremljena je zelo subjektivna ocena ...
+1
Tale končni rezultat je roko na srce malo skropucalo (IMHO). Zasnovano je bilo moderno/minimalnistično, potem pa je dnarja zmanjkalo in so se šli lastniki "interior design". Malo ikeje, malo barv za popestritev.... kr neki je vse skupaj.
Cena se zdi meni osebno visoka; ja jasno, da veliko k ceni doprinese lokacija, amapk jaz bi raje gledal lokacije kamor zadnje čase LPP lovke širi (Brezovica, Podpeč, Grosuplje, Medvode...).
(Balonček še ni počil)
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 2146
Teme: 17
Ocena:
0
Ne razumem kako lahko prodajaš hišo brez ene same slike zunanjosti? Drugače je pa cena verjetno ustrezna vložku investitorja, ob predpostavki, da je za vsa dela najemal mojstre.
Objave: 7354
Teme: 20
Ocena:
4
Nepremicninarji radi prodajajo brez slik zunanjosti, da ne bi komu slucajno ratalo identificirati objekat in poiskati privat kontakt.
Vcasih pa tudi slike, ki ne opravicijo oglasevane cene, spravijo v buker.
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
kaj ni tale notranji dizajn slog prostorame?
Objave: 22
Teme: 0
Ocena:
0
Poleg tega da so cene zemljišč zelo zasoljene, je problem tudi v velikih stroških materiala, ki je preveč obdavčen z strani države...
Objave: 10
Teme: 0
Ocena:
0
Za kaj si pa raj ne pogledate ne vem kake vrhnike,horjul,ulovka npr. Cene so manjše,v naravi si,pa 15 min od Lj.Dobro misilim,da večina Ljubljančanov ne bi šla živet izven Lj,pa če jim daš zastonj hišo....al kaj? Ta cena je za to hišo 20 % previsoka...vsaj po mojem občutku + sploh se mi ne dopade....vsak ima pač svoj okus...Splača se dobro premislit!
Objave: 32
Teme: 4
Ocena:
0
To, da ni nobene slike zunanjosti, tudi mene moti in bo jo definitivno želela videti, preden se sploh odločam za morebitni ogled.
Drugače pa ni treba žaliti. Kje pa piše, da sva meščana? V resnici sva priseljenca in iščeva nepremičnino nekje SZ od LJ, ker sem jaz Gorenjka, mi je to bolj blizu in tudi babica je v tej smeri.
Drugače pa nama je všeč, ker je spodnji del odprt in "diha" in ima potencial, da se ga krasno uredi. Za začetek mi je važno, da mi je vse skupaj toliko všeč, da ne grem takoj ven tolčt keramike ali podirat sten - če bi se želeli zafrkavati s tem, potem bi se odločili za gradnjo...
Objave: 2654
Teme: 78
Ocena:
5
Strelka, nepremičninarji so se zavarovali, da jim kdo hiše ne kupi brez da bi plačal provizijo - direktno od lastnika. Če te to ne moti, se obrni na njih, da ti pokažejo več fotografij. Pivo stavim, da jih imajo.
Razen, če je objekt zunaj "tako grd, da ni za nikamor", ampak tudi v tem primeru je prav da vidiš fotografije zunanjosti.
Vsekakor pa se boš odločila, ko boš ob in v hiši stala. Slike znajo tudi zelo lagati.
Pogum in telefon v roke, kliči agencijo!