PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri IMP sistem 300

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
glede da je na forumu dosti strokovnjakov

dobil sem dva taka krmilnika za parimi pogoni in enim tipalom predvidevam da je za dvizni vod oznak natipalu ni manjka mi zunanje tipalo in pa ni urica ki preklapljajo z dnevnega na nocni termin
po najdenem je to pi regulacija ki uposteva zunanjo temperaturo , za moje potrebe bi bila v kombinaciji z sobnim termostatom cisto zadovoljiva za kaj pametnejsega pa sedaj ni e
problem je da so krmilniki prisli bez prikljucne omarice in nevem kateri pin nosi katero stevilko
( shemo sem nasel na netu)
niti ne vem kako se krmilnik obnasa bez uric ( vprasanje ce sploh deluje bez njih)
bil bi hvalezen ce ma gdo kasno navodila ali pa kako to spravit v pogon

vnaprej hvala
Vse informacije dobiš pri uradnem serviserju na spletni strani:
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kosirnik.com">www.kosirnik.com</a><!-- w --> :roll:
nekaj naštete robe bi se še našlo vendar je vprašanje če se splača ukvarjat s tem kakorkoli že lahko me kontakiraš na zs
Nadaljujem v tejle temi:
Imam krmilnik IMP sistem 300, model R3SB, pa mi manjka priključni del omarice.
Ali ima kdo vezalno shemo? Vem sicer, kam priključiti 220V in motor mešalnega ventila, ne vem pa kam gre tipalo, oz. tipala. Kar sem našel na netu, ne odgovarja temu tipu krmilnika.
Vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
R3SB je regulator za konstanto temperaturo.
Mislim, da območje 0...100°C. (ja srednje območje), ker so bili še R3SB, R3SC in R3SD (ta je imel drugo vrsto tipala)

Tipala so KTY10.
Za vezalno shemo moram pogledati v službi.

Mi smo bili zadnji, ki smo te regulatorje prodajali, dokler jih ni proizvajalec nehal delat.

Regulator je bil zelo dober za svoj čas, narejenih je bilo preko 1 Milijon kosov (različnih tipov). Zdaj pa je zaradi klasične zgradbe predrag in ga je povozil čas.
Hvala za odgovor!

Ja res je regulacija do 100'C. Sem ga želel uporabiti za začasno rešitev regulacije pri staršh, kjer je peč za odpis in se še ne ve, v kakšno ogrevanje se bo šlo ob prenovi, zato nima smisla vlagati v nekaj novega.
Se lepo priporočam za shemo. Imam pa še eno željo, ali je možno dobiti načrt, namreč strl se je preklopnik med funkcijami (gor-stop-dol-auto), pa imam težavo z vezavo novega. Namreč za ročni pogon sem našel pravo kombinacijo, za automatsko delovanje pa še ne. Točno takega preklopnika ne dobim, pa ne vem, katere pine povezuje med sabo.
Iskanje po temi