Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
a bejž ga lomit, čisto novo sta našla? :-) kakšno pa imajo oni ceno? na tej novi parceli.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
sej sn dal lnike... ?!
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 344
Teme: 51
Ocena:
0
In celo štiri linke.
Zgolj nasvet Oliviji - počakaj. Če se tudi njim mudi, naj se tebi malo manj ;-)
Objave: 295
Teme: 3
Ocena:
0
si dal ja, kateri je pa njen oglas? upam da ne tist, ki ima majhne slike
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
isto stanovanje, več agencij - torej noben njen :-)
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 1044
Teme: 5
Ocena:
0
In kako kaj napreduje prodaja? Kljub temu, da je v pol leta vrženo skozi okno vsaj 10k zaradi padca cen, da sosedje ponujajo že za manj kot po 2k na meter (torej se da še kej zglihat nje?), se mi zdi, da se tozadevno stanovanje prodaja še vedno za isto ceno (če je to pravo stanovaje, ki ga gledam).
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
Eh, te moram razočarat da napačno stanovanje gledaš. Zadevno stanovanje je (na moje olajšanje) že šlo v promet... sicer resda ne za tako ceno, kot bi želela, ampak še zmeraj sprejemljivo... pač skladno z že omenjenim pregovorom o vrabcu v roki in golobu na strehi.
Objave: 2602
Teme: 98
Ocena:
0
Cestitke. Veliko srece v novem stanovanju...
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
Hvala... kako bo v novem stanovanju bomo pa še videli... upam, da mi ne bo žal. Sicer je pa to kar stresna zadeva... si nisem mislila da bo tako. Pa s tem ne mislim tolko same prodaje in nakupa (ok, to je tud en manjši stres), ampak predvsem ta negotovost ker ne veš a si se prav odloču, al ti bo žal, kako se boš znašel sam v novem okolju ipd. (to je namreč moj prvi samostojni nepremičninski posel in prva menjava lokacije)... pa vso to dirjanje okol za pohištvom in ostalo opremo... jaooo. Vprašanje če bi se še enkrat lotla takega podviga... vsaj sama ne.