PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Kaj storiti?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaj storiti s firmo, kateri plačaš 100% avans za izvedbo nadstreška in se dogovoriš za rok izvedbe 15 dni, sedaj je pa že 2 meseca mimo, pa se tip še vedno izgovarja na to, da mu dobavitelj ni dobavil izdelkov za druge projekte in da mora prej dokončati tiste, potem je premrzlo, da bi lahko sidral vijake.... Termin montaže je že vsaj petkrat prestavil, ko sem mu nazadnje rekel naj mi pove realni termin, je že od tega spet 14 dni...... Imam račun, da sem plačal.... Sicer pa me je kontaktiral tukaj, ko sem spraševal za izvajalca, zato sem menil, da mu lahko zaupam...... Nočem se še iti umazanih igric, ampak mi že zmanjkuje potrpljenja... Imate kake predloge?
ODstopiš od pogodbe v skladu z obligacijskim zakonikom in zahtevaš vrnitev denarja. Če ga ne vrne vložiš tožbo. To je edini pravni način.

Naslednjič pa ne bit naiven pa plačavat 100% avansa nekomu, ki se ti javi po forumu.
Tako kot je napisal lakotnik... in to čim prej!
Tudi če bo nekaj obljubljal. Do petka keš nazaj, drugače do odvetnika.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Pošteni vedno na j...!
Nebi reko posteni, prej naivni!?
Ja, naivni..... Se strinjam! Bom vsekakor kmalu sporočil kako se bo razpletlo...
Da ni to kakšen rado krštinc al kaj je že v tisti temi pod "vrt in okolica" bilo govora?

Postopek so ti napisali že drugi pa čimprej ga začni da firma prej ne propade...
Ne, ni ta tip. Zadnji odgovor je, da do konca naslednjega tedna zmontira. V nasprotnem pa grem do odvetnika...
odvetniki in sodišča so v tem primeru brez veze

lepo na internet, z imenom in priimkom, pa bo.

Najprej seveda pogovor, ..., potem pa zagrozit, brez rokavic, z internetom ter da boš obvestil zainteresirano lokalno populacijo. Tega se najbolj bojijo. Če jim omeniš sodišče se ti v obraz režijo.

IN NIKOLI AVANSA!!!! pa kaj vam je narod???? a denar raste na drevju??? HALOOOO?????
Ne, najet tiste 2 meterske v črnih oblekah pa mal rompompoma nardit.
Imam sam 2 metra in 100+ kilogramov :twisted: . Ampak rajši bi izbiral mirnejšo pot-vsaj na začetku. Torej, za danes sva bila dogovorjena, da mi javi točen datum montaže v tem tednu .Od njega ne duha, ne sluha, tudi klica mi ni vrnil. Jutri grem k odvetniku in gre najprej zadeva po pravni poti. Je pa štos v tem, da je tip iz sosednje vasi oz. vsaj sedež firme ima tam, zato "obisk" niti ne bo problem, razen če je dolžan na več straneh in se skriva. Ampak saj veste, v današnjih časih se vsakega najde....
Ne zastopim zakaj ljudje pri nategunih ne napišejo za koga gre? Ime, priimek, naziv firme.

Da se ga tudi vsi ostali v bodoče izogibajo in da izgubi posel, ne pa da nateguje še vse ostale, ki mu nasedejo.
Brezskrbi, vse ob svojem času in na pravem mestu....
Počasi bo minil zakonsko določen rok po ZUP-u za prevzem odvetnikovega pisma in roka za dokončanje del.... Sicer je bil vmes en obisk na domu (mater ma pa bole-še dobro, da me ni bilo doma...) in en email, same prazne obljube....
En del materiala je uspelo pripeljat, baje pride jutri zjutraj postavit zadevo....
1 2
Iskanje po temi