No, moje stanovanje je za moje pojme na fantastični legi, ampak to je spet stvar okusa. Je končno stanovanje, s prekrasnim odprtim pogledom, dovolj parkirnih prostorov, v dosegu 100m imaš celo mesto v malem: lekarna, banka, tri štacune/od tega ena skupaj s pekarno odprta skor 24/7, ogromno zelenja in sprehajalnih poti, dva vrtca, osnovna šola brez cest za prečkat, avtobus skor pred bajto, 500m stran od obvoznice, mirno, fajn sosedje itd... mislim ni da ni, res. Take lokacije jst v teh dveh letih, kar sem iskala nekaj podobnega nisem niti približno našla... ne v Ljubljani, kamoli kje v okolici. Zato mi po svoje tudi ne bo težko ostat kjer sem, če ne bo šlo drugače. In ja, moćno se strinjam s tem, da mora tudi lokacija in infrastruktura določati ceno. Na živce mi namreč že gre, ko folk samo tako pavšalno računa kolk je cena za m2. Itak da se bo vedno dobilo stanovanje tudi za nižjo ceno, ampak kakšno in kje je pa drugo vprašanje. Konec koncev tudi v hotelu za boljšo sobo (s pogledom na morje npr) plačaš več kot za obično. Zdaj enim je vseeno za razgled in hočejo samo čim ceneje priti skoz, drugi pa hočejo izkoristit vse prednosti, ki jih bivališče lahko nudi. Razlika je samo v tem, da v hotelski sobi človek lahko zdrži teden ali dva, tudi če je ta en čošak, stanovanje, kjer bivaš in preživljaš večino prostega časa kar nekaj let, je pa že nekaj drugega. Jst ne bi nikol mogla kupit ene luknje npr. v Savskem naselju samo zato, ker je poceni. Raje malo stisnem pas in kupim nekaj, kjer se bom dobro počutila in kamor se mi bo v veselje vračat domov vsak dan.
Sej mogoče mi pa un tam zgoraj na tak način (ker pač stanovanje ne gre v promet) hoče dopovedat, da je najbolje da ostanem kar tu kjer sem, ker bo vse ostalo slabše :wink: