Objave: 193
Teme: 37
Ocena:
0
Izvajalec ogrevanja mi je predlagal Immergasovo peč in sicer Zeus 21 superior ali pa kondenzacijsko Victrix Zeus.
Moram priznati, da tega proizvajalca ne poznam, zato vas sprasujem za mnenje. Do sedaj sem bil povsem odlocen za Vaillanta, sedaj pa.. ne vem. Edino prednost vidim v tem, da ima Immergas 54 litrski boljer ze vgrajen, Vaillantu pa bi posebej dodal 70 litrskega. Glede kvalitete pa???
Objave: 253
Teme: 4
Ocena:
0
Najbolj važno je, da imaš serviserja blizu če se kaj pokvari da ti pride takoj popravit...
Peč nemška, italjanska ali kitajska se v ceni z montažo in kvaliteti razlikujejo do 10% (seveda za isto opremo).
Immergass ni tako slaba firma pri nas jo zastopa Jadran sežana in niso tako agresivni na tržišču kot kakšen drug zastopnik
Objave: 49
Teme: 5
Ocena:
0
Svoj čas sem bil zaposlen pri podjetju, kjer smo - če je bila zadeva prepuščena nam vgradili Immergasove peči. V tem času ni bilo nobenih probemov in stranke so bile zadovoljne.
V svoji novi hiši bom imel vgrajenega Zeus-a 21 na prisilni vlek.
LP Jest
Objave: 81
Teme: 1
Ocena:
0
Imam Immergas že 6 let in letos je prvič prišel serviser (poklical ob 9h; ob 11 je že bil pri meni!).
Ko je odprl je bilo vse kot novo! Problem je bil le v vodi, ki je imela neke nečistoče in se je zabasal filter; tako, da je bil pretok slabši...in je grelo samo če je bila na full odprta voda!
Mislim, da se pri Imergasuu splača vzeti Kondenzacijskega, ker je med najcenejšimi če sem prav razumel....
ČEprav jaz zaradi cene ogrevanja s plinom na UTP (280.000 sit / leto)pravkar menjujem sistem ogrevanja...grem na Toplotno črpalko (predvideno 100.000 sit na leto)!
Objave: 80
Teme: 9
Ocena:
0
Kakšno porabo UNP pa ste imeli? Mi smo šele pričeli z ogrevanjem, nastavljeno imamo imamo 18 stopinj podnevi in 15 ponoči - sanitarna voda se ne ogreva, ker še nismo vseljeni. V desetih dneh smo porabili 20 m3 plina - s tem, da je zunaj toplo in se minimalno ogreva. Na mesec znese to 30 tisočakov - kaj bo šele, ko bo res zima? Nihče mi ne zna povedat, ali je ta poraba normalna, ali je kaj narobe.
Objave: 46
Teme: 5
Ocena:
0
Katerakoli peč od Imergasa je ok! NE priporočam pa podjetja ZARJA KOVIS za vgradnjo peči. Nategujejo kot "prasci" pri končnem obračunu. Že pri predračunu ne dajo polovico materiala poleg zato da so najcenejši. Poleg vsega naredijo štalo v kurilnici in jim tudi na pamet ne pade da bi malo pazili kako delajo (žal sem mel predhodno pobeljene stene...)
Na kratko Immergas peči JA izvajalec Zarja kovis NE NE NE NE!!!
Objave: 80
Teme: 9
Ocena:
0
Nam je priklapljala firma EMV iz Ljubljane.
In koliko porabi plina vaša peč, da ste približno na toplem?
Objave: 83
Teme: 10
Ocena:
0
Cena plina je 567,99 SIT/m3. Sosedje v Krtini so lani v nahladnejšem mesecu plačali 80.000 SIT, zato sem si jaz nabavu invertersko klimo, ki deluje do -20 stopinj in še manjši kaminček na palete.
LP
Objave: 195
Teme: 45
Ocena:
0
A ni cena m3 zemeljskega plina cca 110SIT/m3 ??? Kaj so pa potem tisti ceniki???
Objave: 83
Teme: 10
Ocena:
0
Imamo BUTAN plin v cisterni.
Cenik <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.butanplin.si/stran.asp?m=302">http://www.butanplin.si/stran.asp?m=302</a><!-- m -->
LP
Objave: 639
Teme: 18
Ocena:
1
Sedaj pa tudi mene nekaj zanima, bobu. Ali pri UNP v cisterni abstajata dva načina merjenja porabe s strani dobavitelja plina?
Cenik navaja namreč ceno na liter (v tekočem stanju, meritev verjetno poteka pri tankanju cisterne podobno kot pri ELKO) in ceno na m3 plina v plinastem stanju (verjetno imate števec kot pri mestnem plinu). Razmerje obeh cen je enako 1:4. Ali to pomeni, da iz štirih litrov UNP dobimo pri normalnih pogojih 1 m3 plina?