PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Vikrče - novo naselje dvojčkov in stanovanj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

ali slučajno kdo pozna novo naselje dvojčkov in hiš, ki se gradijo v Vikrčah pod Šmarno goro (zadevo prodaja projektna družba S1 d.o.o)? Namreč lokacija mi je zelo všeč, moti me edino daljnovod v bližini (ca. 300 m stran), pa sumljivo mi je to, da so skoraj še vsi dvojčki prosti (druge primerljive novogradnje so namreč že kar precej pokupljene). Če slučajno kdo pozna oz. kaj ve o tej novogradnji bi bila zelo hvaležna za kako mnenje.
Hvala!
Jaz samo vem, da so imele večstanovanjske hiše, ki so nad dvojčki težave s kanalizacijo. Za kaj drugega ne vem. Meni osebno je ni všeč, da imaš za hišo tako veliko škarpo. Pogled proti JZ pa je OK.
Ali imaš kak link, do prodaje...., ker, kot vem je tam poplavno območje, kanalizacija se pa ravno kar tam ureja...
Tam ni poplavno območje.
Živjo,

poznam naselje in sem slišal, da ima investitor neke probleme z vodo/elektriko, nisem siguren.

Vem pa kdo zasebno gradi večjega dvojčka katerega polovica se prodaja. Gre za tistega, ki še nima fasade takoj zraven že izgrajenega. Stoji na robu terase in gleda proti Savi, ostali dvojčki pa so za njim.

Za več informacij me kontaktiraj preko zasebnih sporočil Smile
Z dvojčki ni nič narobe, probleme z elektriko je imela stavba nad njimi - ob cesti. Tudi hiša nasproti dvojčkov se še prodaja, ampak samo še pol. Pa kolikor zgleda je dobro narejena. Mene je zanimala, ampak bolj druga polovica, kot ta, ki se še prodaja. Aja - poplavno pa res ni!
Slišala sem, da je baje šla firma, ki je to gradila v stečaj, nisem pa čist ziher a to drži. Sicer pa ja, z lokacijo res ni nič narobe, tolk mi je jasno, samo so pa ti dvojčki čist nefunkcionalno zgrajeni, ker 1. nimaš skor nobene zasebnosti pred sosedom, 2. zemlje okoli je za en mal večji balkon, 3. ni možnosti za pokrit parkplac. Če že kej so zanimivi kvečjem tista dva nova blokca, ampak je skor use že prodano menda. Je pa res škoda, da je bil investitor tok pogolten na denar in je naredil tak natlačen naselje, ker je tam res super okolica in bi takoj šla tja živet. Ona bajta zraven dvojčkov je pa mal prevelka za moj okus, da o ceni ne govorimo... čist predrago.
"hvala" vsem "dobronamernim" informatorjem o stečaju, poplavni ogroženosti in neurejeni kanalizaciji, majhnih atrijih etc. naselja dvojčkov v Vikrčah. Nič od tega ni res, prepričate se lahko sami. vabljeni na ogled z najavo. Lp Darko
Reafin d.o.o. ?
Bizi pravi: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bizi.si/REAFIN-D-O-O/">http://www.bizi.si/REAFIN-D-O-O/</a><!-- m -->
in tudi 1S d.o.o. je pa na istem!

Gre pa za podjetja istih lastnikov na istem naslovu....
Sori Reafin, ampak tudi url povezava na vašo stran ne deluje.
McBobo Napisal:Sori Reafin, ampak tudi url povezava na vašo stran ne deluje.

Čet par dni še kej druzga ne bo delovalo Smile Počakat, da bankrotirajo pol pa na tretjo dražbo pa bo šlo za kšn realn dnar u promet Smile
prijateljem se opravičujem, ker nam spletna stran en dan ni delovala, pa so nas "sovražniki" že kar pokopali, enim so se sline cedile po poceni nakupu v tretjem naroku, a mi smo živi, da je kaj! lp Darko
Kako da ne deluje. Firma REAFIN d.o.o. ima blokirana oba računa. Deluje!
Ne vem, poznam zelo dobro mikrolokacijo, ki so jo na svojih spletnih straneh res slikovito lepo opisali, zamolčali so le velik SMRAD, ki se ob oblačnih dnevih in nižjemu pritisku širi iz BIO elektrarne Petač v Zgornjih Pirničah, tudi stavek, da je zadeva blizu severne obvoznice je prav smešen, posebej ker poznavalci vemo, kaj je razlika med Brodom in Vižmarjami zjutraj in ja odgovor je razlika je 20 minut, ko pa ni gužve pa 1 minuto .........

Pač se trudijo z projektom samo hiše se mi zdijo sicer ugodne brez zemlje a male in dvojčki, od take OH in sploh lokacije bi pričakoval bolj nadstandardne objekte, pozabili so pa še povedati, da je do najbližje OŠ 4 km, da je najbližja vaška trgovina tudi 3,8 km stran, res pa je lokalna vaška gostilna samo 300 m stran, pozabili ste se pa pohvaliti, da je do letališča Brnik samo 12 km.....
@matofill, nimaš prav veliko pojma o Vikrčah. Smrada iz omenjene elektrarne se v Vikrčah NIKOLI ne občuti.
Gužve na Brodu pa tudi ni več odkar, in ko, je odprt šentviški tunel. Sicer greš pa lahko tudi na Šmartno :wink: .
Če že pluvate po nekom, delajte to argumentirano...
1 2
Iskanje po temi