Objave: 1
Teme: 1
Ocena:
0
Sem lastnik stanovanja in zazidljive parcele. Sedaj bi želel kupiti hišo, ki jo prodaja nepremičninska agencija. Ali bi vzeli v račun stanovanje in parcelo, nekaj pa bi še doplačal? Kako se pogajati, saj bodo verjetno hoteli znižati ceno mojih nepremičnin, svojo ceno pa obdržati? Ima kdo izkušnjo s takim primerom?
Objave: 33
Ocena:
0
Sam sem v podobni situaciji, menjal bi svoje stanovanje za hišo, ki jo ponujajo.
Stanovanje se nahaj v večstanovanjski stavbi (24stanovanj ), končano in vseljeno decembra 2008, 66m3+parkirni prostor v garaži, cca 10km oddaljeno od večjega mesta na Primorskem, cena takrat cca 127000€.
Menjal bi za hišo:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=4&nep=2&posr=1&detail=5483144&pic=1468201.jpg">http://www.nepremicnine.net/nepremicnin ... 468201.jpg</a><!-- m -->
Hiša se prodaja ker sta se zakonca ločila in bi rada stvar čim prej rešila.
Sam sem najprej poskusil s ponudbo stanovanje + 90000€, po dveh tednih je prišla ponudba z njihove strani stanovanje + 130000€, kar pa je meni preveč.
Kaj menite koliko je dejansko vredno danes moje stanovanje in koliko bi lahko znižal ceno prodajalcu.
Hvala za odgovore
LP Rutenka
Objave: 915
Teme: 14
Ocena:
1
Oceni koliko vrednotiš svoje stanovanje in svojo parcelo. Nato oceni koliko si pripravljen plačat za hišo. Razliko (v tvoj minus če sem prav zastopil) plačaš z €€€. Pa v osnovi malenkost napihni svoje nepremičnine, hišo pa malce podceni. Sporoči jim ponudbo in se spogajaj.
Kako boš prišel do vrednosti tvojega stanovanja in parcele ter njihove hiše je pa druga zgodba. Lahko to narediš sam s primerjanjem primerjljivih nepremičnin na internetu, lahko se obrneš na nepremičninsko agencijo ki ti pomaga pri tem, lahko najameš cenilca, itd...
Objave: 18
Teme: 0
Ocena:
0
rutenka sej ste dobil domov vrednost vaše nepremičnine če se ne motim.Potem morte vedet kok je vredno danes vaše stanovnje
Objave: 21
Teme: 0
Ocena:
0
Ti ponujaš 90000eur,oni hočejo 130000eur.Če ti je hiša res všeč ponudi 110.000eur+stanovanje.
66mx1500eur/m+11000eur parkirišče=110000eur
Glede na njuno situacijo in stanje na trgu...
Objave: 33
Ocena:
0
Nočejo se pogajati niti za €, čeprav sem ponudil skoraj enako kot ti predlagaš, zato iščemo dalje.