Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
V mansardi iz knaufa imam na "5"m2 metrih za potegnit vodo. Na dovodu odstevalni stevec, potem pa elektricni bojler pa tus, umivalnik, kuhinjsko korito,wc in pralni stroj. Kanalizacijo naj bi jaz sam polozil, tudi aluplas naj bi jaz kupil (poleg vse ostale zgoraj nastete opreme, vodovodar naj bi samo razrezal tistih 25m1 aluplasta, potegnil na ustrezna mesta in kupil ustrezne fitinge. Koliko naj bo stroskovno stalo?
Kaksna je cena teh fitingov(baje jih rabim 10?).
Ocena:
8
Kaj to pomeni "par evrov"? 2,5,10;vec? Upam da danes zvem se ceno teh fitingov. Vsaj okvirno.
Ocena:
8
Saj pride vodovodar se okoli in ga bom vprasal koliko od tistega zneska je ocenil material in koliko delo. Hvala za link. Cca 5 evrov po kosu
Objave: 67
Teme: 1
Ocena:
0
Zdravo,
se vam zdi 2.500EUR za cca. 110m2 talnega gretja plus napeljava za radiatorje (6 radiatorjev, samo nastavki za radiatorje, ne celi radiatorji...) z omarico za talno gretje in celim sistemom veliko denarja? To je cena z delom.
Objave: 16
Teme: 0
Ocena:
0
Zdravo,
Instalater mi je zaračunal 25 eur. na m2 za postavitev talnega gretja: sistemske plošče, cevi, ventili in ostali priklopni material + delo.
Ocena:
0
Pa imaš zraven še tudi za radiatorje naštimano? Imaš tudi omarico za talno gretje (kjer je notri sistem da za vsako vejo nastavljaš toploto ipd.)?
Objave: 11281
Teme: 92
Ocena:
5
hanzi...pa si ti vodovodarja vprašal katere fitinge kupit (proizvajlca)..ker kolikor je meni znano se nekateri razlikujejo po obsegu, tako da se potrebuje drugo orodje (čeljusti)?
Nevem no..bolje bi bilo, da bi on vse zrihtal...ker mora itak imeti to robo s sabo in uporabi tisto kar res potrebuje...cenovno si tako ali tako na istem.
Ocena:
0
Aha. No, saj pri meni tudi ni radiatorjev, samo pač pripralvjeno je, da se jih da gor, pač napeljava, radiatorji niso v ceni... Potemtakem je bila cena ok?
Objave: 61
Ocena:
0
Priključek grobi računamo nekje 45eur.To je cena z materialom.Talno gretje pa nekje 30eur po kvadratnem metru,z materialom.