PodSvojoStreho.net Splošno Skupinski nakupi Parket gotovi/klasični

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo,

ali koga zanima skupinski nakup parketa? Lahko bi ga zrihtal, ampak ne kitajskega (menda je v teh naših salonih samo kitajski).

Dobava bi bila nekje maja/junija. Kakor sem pri tej firmi gledal (ga izdelujejo), kvaliteta prva klasa.

Pri njih bi se dalo dobiti:
gotovi parketi- dvoslojni - troslojni
klasični parket

les:
hrast
bukev
akacija
wenge
teak

površinska obdelava:
beljeno
lakirano
oljeno
ščetkano
brušeno

jaz bi ga potreboval cca 200m2.

Še kdo Smile
Tudi jaz, dvoslojnega za talno.

100-150m2. Nujno bi rabil tudi zaključek-torej tisto ki pride na robu npr. galerije.
ef100179 Napisal:Tudi jaz, dvoslojnega za talno.

100-150m2. Nujno bi rabil tudi zaključek-torej tisto ki pride na robu npr. galerije.

kakšne zaključke si imet to v mislih?
Kotne lajšte?

LP
Imam galerijo in zgornji hodnik, ki bi imela parket. Na koncu kjer je konec podesta je treba naresti zaključek, saj ni zidu in posledično zaključne lajšte. Ne vem kako se strokovno reče-soory
ef100179 Napisal:Imam galerijo in zgornji hodnik, ki bi imela parket. Na koncu kjer je konec podesta je treba naresti zaključek, saj ni zidu in posledično zaključne lajšte. Ne vem kako se strokovno reče-soory

ker oni delajo po naročilu vsakega posameznika, to ne bi smel biti problem.

Sam bom potreboval točno takšne kot jih ti potrebuješ, kar imam tudi galerijo Smile
E tudi jaz bi bil za to, samo najprej bi rad videl kaj majo. Drugače pa samo če je evropska proizvodnja, azijci me ne prepričajo. Pa kdaj bi lahko bil rok dobave in kakšne okvirne cene že mogoče? In če ni skrivnost ime proizvajalca. Aja rabil pa bi cca 130m2 primeren za talno gretje + nekaj zaključka pri stopnicah
brez skrbi, tudi mene azijci ne prepričajo, brez skrbi bo to evropska kvaliteta in proizvodnja Smile

Zaradi slabih izkušenj, za enkrat ne bom razkril proizvajalca Wink
da povzamemo kdo bi bil zainteresiran:
zuja: 200m2
ef100179: 125m2
igor: 130m2

SKUPAJ: 455m2
zuja Napisal:brez skrbi, tudi mene azijci ne prepričajo, brez skrbi bo to evropska kvaliteta in proizvodnja Smile

Aja se spomnim pri kamnu kako je blo ja. A lahko potem na ZS. Glede na to da sem sodeloval pri nakupu kamna brez skrbi da ne bom delal kakšne škode.
.:Igor:. Napisal:
zuja Napisal:brez skrbi, tudi mene azijci ne prepričajo, brez skrbi bo to evropska kvaliteta in proizvodnja Smile

Aja se spomnim pri kamnu kako je blo ja. A lahko potem na ZS. Glede na to da sem sodeloval pri nakupu kamna brez skrbi da ne bom delal kakšne škode.

za enkrat pustiva tako kot je, če bo ali ne bo skupinski nakup stekel, bom z veseljem povedal vsem, ker se mi zelo dopadejo vejo koliko je stranka pomembna in ta parket sem že videl položen in je v piko Smile
da povzamemo kdo bi bil zainteresiran:
zuja: 200m2
ef100179: 125m2
igor: 130m2
Virtuala: 150m2

SKUPAJ: 605 m2
ef100179 Napisal:Imam galerijo in zgornji hodnik, ki bi imela parket. Na koncu kjer je konec podesta je treba naresti zaključek, saj ni zidu in posledično zaključne lajšte. Ne vem kako se strokovno reče-soory

Stopniščni elementi so to.

Ali lahko poveš okvirne cene. Tudi sam iščem nekaj cirka 120m2, pa še ne vem, kaj si bom lahko trenutno privoščil.
kakor vem je tisti (pri katerem sem gledal položen parket), je rekel da je cena dvoslojnega gotovega parketa, beljen hrast in lakiran cca 32€/m2
se pridružujem
sicer bi rabili le 50m2, za talno gretje, mogoče že gotovega, odvisno od cene
in 16 stopnic.
zuja Napisal:kakor vem je tisti (pri katerem sem gledal položen parket), je rekel da je cena dvoslojnega gotovega parketa, beljen hrast in lakiran cca 32€/m2

no, da ne bo nesporazuma, seveda se bomo spogajali za nižjo ceno, več nas bo, ceneje bo Smile
1 2 3 4 5 ... 11 Pojdi na stran 
Iskanje po temi