Objave: 551
Teme: 29
Ocena:
0
Prosim za hitri komentar spodnjih cen, meni se namreč zdijo močno pretirane.
Zanima me ali so cene realne oz. koliko bi me stal material brez dela, da se bom lahko pogajal glede popusta.
Cene so brez davka (nekje je davek 20%, nekje pa 8,5). Najbolj mi je padla v oko prva postavka. Ali je tale SOR omara tako draga?
Hvala
Objave: 5372
Teme: 32
Ocena:
0
3000 evrov
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")mysmileyunichr("46")net][img]httpunichr("58")//serveunichr("46")mysmileyunichr("46")net/scared/scared0015unichr("46")gif[/img][/url]
Ocena:
0
O ja tudi mene je fršlok skor. No, sicer pride 3200€.
LP
Objave: 2374
Teme: 64
Ocena:
0
...pa maš gradbeni priključek...?
kar mene zadeva - predrago!
Ocena:
0
No meni je iz elektra govoril, da morajo biti oni zraven pri priklopu, ker je nek poseben vod oz. naj bi ga celo morali oni priklopiti.
Pa potem naj bi bil nadzor pri delu itd.... in naj bi me tole prišlo pa okoli 1000€.
Sicer se mi zdi, da malo naklada...
Zato me tudi zanima kje lahko dobim kakšne pravilnike glede teh priklopov.
Hvala
Objave: 91
Teme: 17
Ocena:
0
Glede na tvoj popis....zakaj potrebuješ ti 4×150mm2 kabel??? Kolikor vem, se večinoma vgrajuje 4×35, redko 4×70 in v izjemnih primerih 4×105.
S čim se boš ukvarjal ti?
Ocena:
0
Pravijo, da moram en obstoječi vod precvikat in kabel potegniti do moje omare nato pa nazaj do tistega kabla. Tudi meni ni bilo jasno zakaj je to potrebno. A ni možno samo na obstoječi vod priklopit en kabel do mene?
Objave: 2187
Teme: 21
Ocena:
1
Cene so realne in normalne.
Jaz osebno bi se pozanimal pri istih fantih, ali lahko kdo od njih to naredi tudi v popoldanskem času.
Se pravi, če jemlješ svojega izvajalca, išči popoldance, ki so zaposleni na Elektru, sicer znaš imeti probleme in tudi nič ceneje te na koncu ne bo prišlo - nadzor izvedbe!
Ocena:
0
A se komu sanja koliko stane tale SOR omara?
Hvala
Objave: 2187
Teme: 21
Ocena:
1
Sor omara je ponavadi rosfraj "hišica" (vsaj pri nas), ki stoji na temeljnem podstavku, v temeljini podstavek pa so pripeljane kabelske cevi, v njih kabli, pred omarico pa je še jašek,... Hočem povedat, da je delo bistveno dražje kot sam material.
Kar se tiče števca z modemom (sam imam tudi takega) je cena ugodna. Sam sem dal več za njega, pa je bil kupljen v privat elektro trgovini s popustom, kjer sem kupoval vse za hišo. Je pa to bilo pred enim letom.
Ocena:
0
Torej bi lahko tole SOR omaro in podstavek v bistvu naredil gradbinec, kaj ne?
Hvala
Objave: 243
Teme: 13
Ocena:
0
Cena je vsaj enkrat previsoka. Zadevo naj ti naredi nekdo v lastni režiji, elektro ti pač zadevo priklopi in to je to...
Ocena:
0
Ja to govoriš za omarico in podstavek ali za celotno delo?
Ker drugače elektro mori z nekim nadzorom in objavami na radiu, da ne bo elektrike itd.