PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Kateri podometni splakovalnik za WC izbrati.

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moj glas gre Geberit, ampak morate vedet, da tudi GROHE je zelo dobra firma ampak ješe zaenkrat nekje v ozadju.... Armature že imajo zelo dobre....

lp
psak Napisal:Pozdravljeni,

si sposojam temo....
Odločamo se ali bomo imeli v kopalnici podometni ali nadometni wc kotliček...

Mene zanima kako...ozeroma koliko časa naj bi to delovalo, skrbi me pri podometnem kako popravilo ozeroma zamenjava? Ste imeli kakšne probleme...po koliko letih?

Pri nadometnem ni problem, sem ga v stari hiši že večkrat menjal...

Moje dileme so podobne, prostor imam, ne vidim prednosti podometnega. To, da se ne vidi, se mi ne zdi velikega pomena. Imam pa planirane 3 wc v hiši.

Posebno nisem navdušen nad novimi školjami, ki te zmočijo, ker ni rampe, Ampak to je že druga tema Big Grin
Moj glas gre za GROHE v stanovanju bp skoraj eno leto . Odločitev je padla zaradi cene cca 185 eurov za komplet z tipko Tudi v hišI bodo enakI že naročeni .
Geberit 130€ komplet s tipko (model Duofix UP100) ...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
geberit jaz ga imam 6 let brez problema dela
Geberit, nam dela brez problema.

no, pa lep dan.
kašn liv geberit je zakon
Izognite se Liv-a imamo v firmi in serviser vsaj vsake 2 leti pride na okoli. To, da je Grohe zelo dobra firma v ozadju ne drži povsem, oni so že vsaj 20 let TOP vrhunska firma in se to tudi plača, žal pa kotličkov verjetno nimajo svojih, pač le znamka in sam vidim morebiten problem bolj v tem, da bo kasneje težko ali vsaj veliko težje dobiti rezervne dele, kot za zelo kvaliteten iz razširjen Geberit, tako, da vsaj pri tem segmentu sam ne bi razmišljal !
Tudi Viega ni slab.
Zmontiral sem več kot 500 geberitov in še nisem imel reklamacije.Švica pać ne dela slabe robe.
Jst dam tudi glas Geberitu, sem jih že veliko zmontiral in delajo odlično.

lp
12 let v hiši, z Geberitom nobenih težav. Niti dihtung še ni bilo treba menjat.
Liv je zanič,grohe ma dober sistem nastavljanja odmika od stene, že po tem ko je fixiran, tipka ma čuden sistem delovanja,geberit pa pač dela.
Geberit, sem že ile k je imela stranka čez podometni Liv kotliček namontiran nadometni kotliček AP 117, tko da ni vprašanja
Samo geberit in nič drugegaa :lol:
1 2 3 4 5
Iskanje po temi