Objave: 2602
Teme: 98
Ocena:
0
Ko zmanjka argumentov, se zacne z zaljivkami, kajne Katra?
Da ne bo pomote, jaz ti zelim, da bi iztrzila cimvisjo ceno. Sem pa povedal svoje mnenje saj si sama prosila zanj.
PS: Stanovanje zraven Soce ima pogled tudi na Kamniske alpe in ljubljanski grad, prav tako kot ima stanovanje na Glinskovi tudi pogled na zeleznico, britof in zelo prometno cesto. Je pa nerodno, ce ti kot argument za kvaliteto bivanja ostane le pogled.
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
Ne vem kje ti vidiš žaljivke... lolek zame ni neka jaka žaljivka pač pa opis nekoga, ki se dela pametnega in sklepa kar tako počez (kot npr. da sem užaljena ker mi nekdo reče, da precenjujem svoje stanovanje). Komot ti lahko dam nebroj argumentov in mi ni treba zato nobenga žalit. Ampak prosim, ne vižat zdaj stran od teme.
ps. Pa fyi z mojega stanovanja (čeprav je blizu glinškove) ni videt nobenega britofa... tist en tir železnice me pa še najmaj moti ker sploh ne kvari razgleda. Pod kvaliteto bivanja pa štejem še marsikej drugega kot samo razgled.
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
no, pa sem končno le našla. verjetno boš mogla spustiti ceno. tvoje osebno mnenje in tvoje cenjenje/subjektivna navezanost na stanovanje se žal ne more kazati na številki temveč po zanimanju, kot je že rekel medo. po mojem mnenju - precenjeno.
sama sem kar dolog časa surfala po netu za stanovanja in parcele, vikende, hiše. kot en tak surfer, ti bi svetovala, da zamenjaš slike malo. dodaj tloris, ker je predstava o razporeditvi prostorov iz teh slik slaba. potencialni kupec bi raje videl razporeditev in s tem možnosti o morebitni prenovil. bi pa rabil prenovo (vsaj kopalnica po mojem okusu). ceno bi jaz na tvojem mestu dala po dogovoru.
kar se pa tiče kvalitete bivanja - ljudje pod kvaliteto bivanja razumemo različne stvari. za moje pojme, živeti v bloku, gotovo ni kvaliteta bivanja. po petih letih bivanja v lj lahko rečem, da požiraš ljubljanski smog v vsakem primeru. za moj okus bi bila veliko bolj primerna tista bela hiška s sivo streho, ki se vidi na tvoji prvi sliki. ampak, sto ljudi, sto čudi. ceno lahko daš še višjo, na koncu pa ti zanimanje na trgu samo pove, če je cena previsoka ali ne...naše mnenje tako sploh ni pomembno...
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
katra: vso srečo pri prodaji.
Objave: 2187
Teme: 21
Ocena:
1
Tudi moj komentar o realni ceni naj te ne moti. Napisal sem le koliko je tako stanovanje dejansko vredno. Še vedno pa se prodajajo stanovanja po precej višji ceni.
Recimo na Obali, ki ni nič cenejša od Ljubljane imaš tudi recimo podobne cene oz. za tako kvadraturo nekega starega stnovanja tudi iščejo 130K in več. Kolegi pa so pred pol leta kupili na Kaldaniji (hrvaška istra, tik ob meji - 7 km do Portoroža) zelo lepo novogradnjo - vrstni blokci v treh etažah in sicer spodnjo etažo, ki ima poleg 58 m2 neto površine še približno toliko vrta, na sončni lokaciji, dva parkirna mesta,... za 87 KEUR.
Ali pa recimo če pogledaš na gumb gradnja v živo, je bila tista ravna zazidljiva parcela z vsemi priključki okoli Polzele s 600 m2 za 45 KEUR na kateri si lahko za 100 K EUR postaviš prav lepo hiško z okoli 100-120m2 - to je še vedno manj kot ti želiš za 30 let staro stanovaje v bloku.
Pa tudi svoj primer zidanja hiše, kjer točno vem koliko me je stala novogradnja in kakšna je.
Kako bi temu rekel - nominalna vrednsot tvoje nepremičnine je 80 K ker je v LJ, če bi bila pa v MB pa le 60 K. Vse kar dobiš več zanjo si lahko zadovoljna - vsaj jaz bi bil. In če bi bil na tvojem mestu bi ta trenutek zelo hitel s prodajo. Napoveduje se namreč nov krizni val, ljudje brez služb, ni dela, zaenkrat banke še dajejo posojila,.......
Upam, da boš iztržila čim več. Srečno.
Objave: 6
Teme: 0
Ocena:
0
...ko pa je ja jasno, da je ne zanima vaše mnenje glede njene stanovanjske odločitve, saj se gre le za zastojn reklamo.
Ocena:
0
^ Pa ti si pravi Sherlock no :lol:
Kako bi bilo fino če bi se tisti s preveč cajta vsaj na tem forumu vzdržali takih neumestnih komentarjev, ki tistim, ki prek dotičnega foruma sprašujemo za nasvete ČISTO NIČ ne koristijo! Če nimate koristnega odgovora potem prosim ne pametujte... ali pa odprite posebno temo "Komentarji na nove/obstoječe teme" pa si tam dajajte duška.
Če si pa že sprovocirala... tema je še vedno aktualna in če malo brifiram, na ogled je prišlo kar nekaj osebkov, v glavnem samo firbcat se mi zdi. Noben namreč ni niti probal zbijati cene, po čemer sklepam, da niso bili resni kupci. Sem pa dobila v tem cajtu kar nekaj izkušenj z nepremičninskimi agencijami, ki so se same javile, da bi prodajale stanovanje (če bi komu morda koristilo). Nobena se ravno ne pretegne, tako da ne vem če ne bi bilo morda res bolje, da bi zadevo dala v prodaji tisti, ki je hotela imet ekskluzivo za dva meseca in bi se morda bolj potrudila glede na to, da je njihova politika da v svojo ponudbo dajo manjše št. nepremičnin in te bolj resno prodajajo.
Objave: 1044
Teme: 5
Ocena:
0
Ja...tko ko je nardil oni tvoj kolega v oblaku iz sosednje teme nda? Lej nč ti ne pomaga, če daš zadevo prodajat samemu zoranu Jankoviču, če kupca ni in v teh časih za povprečno luknjo za ne preveč ugodno ceno kupca najverjetneje tudi ne bo. Glede na pričakovano zaostritev pogojev glede kreditov in plač, pa ga tudi v roku XY let ni za pričakovat. To da pride na ogled par firbcev pomoje bolj pomeni, da sami čekirajo kaj se prodaja za koliko in potem nastavljajo cene - ampak kam to pelje, če imajo vsi gnile banane na polici, jih damo s pet centi popusta in je nova cena 9,95, če so pa kupci pripravljeni za dobre banane plačat samo 5 EUR?
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
mogoče kot nasvet ali pa mnenje - ekskluziva ne pomeni nujno, da bolj resno prodajajo nepremičnino. mi smo imeli neko nepremičnino na ekskluzivni kaki dve leti, pa ne morem ravno reči, da so se kaj bolj pretegnili. no, mogoče je pa to odvisno tudi od agencije do agencije.
Objave: 1198
Ocena:
6
Jao, ne ga srat s takšnimi cenami za 40 let stare luknje v naselju, ki je razvpito po težavah s parkplaci. Če bo tole kdo kupil za tak denar, je res idiot. :? Sorry za negativno mnenje, saj ti mora biti do zdaj že jasno, da lahko po takšni ceni prodaš samo norcu.
Objave: 4080
Teme: 39
Ocena:
3
če dobiš letos kaj več ko sto jurjov, si carica in se ti globoko klanjam.
Objave: 325
Teme: 15
Ocena:
0
Kaj je to kakšna skrivnost, da ni nobene povezave do oglasa? Ali ni lažje kliknit nanj in bi takoj vedeli za kaj gre, ne pa da vsak, ki ga zanima za kaj gre, brska in išče na portalu... Tudi za morebitnega kupca je fino, da vidi temo na tem forumu, je zadeva takoj bolj domača in manj sumljiva.
Če je to na Glinškovi/Bratovševi, potem lokacija res ni idealno mirna in prijetna. Ko sem pred leti po 20 letih spet prišel živet na to lokacijo, sem ob večerih že mislil, da mi letalo pristaja na balkonu, v resnici pa je bil samo tovorni vlak malo stran... (in tako je skoraj vsak večer). O parkiranju raje ne bi - še sreča, da imamo vsaj eno garažo.
Meni osebno ne pomeni kaj dosti luksuzna notranjost stanovanja, ko pa je okolica en sam čebelnjak. Želim imeti mir v in pred hišo, dvorišče, zeleno okolico in res mirno lokacijo. Zato pa gradim hišo na vasi.
Objave: 1198
Ocena:
6
Meni je Bratovševa in Glinškova ploščad kar neki lokacija. So mi bolj simpatične Nove Fužine in Štepanjsko naselje.
Ocena:
0
No, pa da spet malo obudim tole temo ker je žal še vedno aktualna. Če ne zaradi drugega zato, da mal delim izkušnje. Torej stanovanje se po vsem tem času kot ste verjetno uganili še vedno ni prodalo. Zadevo sem prodajala sama, poleg tega pa še 8 agencij, ki so se mi same javile... in to ne kakšne Kake zelene ampak take, ki imajo nekaj kilometrine in dost obsežno bazo potencialnih kupcev (preverjeno). Rezultat po pol leta je tak, da se je največ kupcev/firbcev javilo na moj oglas, od agencij pa nič od nič. Pripeljali so sicer ene šest, sedem kupcev na oglede, ampak še to po liniji najmanjšega odpora. In po enaki liniji so funkcionirali tudi sicer... popolnoma nobene koristi od njih. Samo vsake tolk so prečekirali, če je stanovanje še vedno na prodaj in se čudili, kako to, ker so pričakovali, da tako lepo stanovanje bo pa gotovo hitro šlo v promet (zato se jih je pa verjetno toliko zagreblo).
Ceno, ki bi lahko bila problem, smo med tem tudi že znižali, pa še smo pripravljeni na dogovore. Ampak še kar nič. Folk, ki je hodil na oglede pa tud zasluži marsikakšen pridevnik, ampak ne bi zdaj o tem. Meni res ni več jasno, kaj še naredit, da se zadevo spravi v promet (razen da jo šenkam)... ljudje očitno pričakujejo, da bo pa v teh časih stanovanje na pol zastonj. Sej vem da trg stoji in so krizni cajti, ampak tud jst bi mogla vzet konkretno količino kredita in se zapufat za 30 let, pa sem čist povprečen osebek (nimam polne vreče denarja/vez in posledično protekcije pri bankah, pa še sama se spravljam v to). Pojma nimam več kaj narest, najboljš da zadevo umaknem s trga.
Ocena:
0
Aja, pa še da mal z zamudo odgovorim dvema piscema nad mano... stanovanje je čisto na koncu naselja, na robu zelenega pasu, kjer je dejansko mir in sploh ne veš, da si sredi večjega naselja. Tovorni vlaki pa ne vozijo več tam... oz. samo izjemoma (ne spomnim se, kdaj sem slišala/videla kakšnega). Lokacija je zame, ki spadam med zahtevnejše kupce (vsaj kar se miru in zasebnosti tiče) čist ok, da bom pač zdržala v tem stanovanju še nadaljnih nekaj let in čakala na boljše čase... ker nikjer drugje sred Lj. ne bom našla toliko zelenih površin in tako dobre lokacije, kot je tu (sem pregledala že vse možno ko sem sama iskala večje stanovanje). Ampak ok, okusi (želje) so različni in moj očitno precej odstopa od povprečnega.