PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Bivanje v pisarni - izselitev-kazen

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni!

Nameravam kupiti poslovni prostor - pisarno. Poslovni prostor ima kopalnico, vodo elktriko... Zadevo bi preuredil v garsonjero in v njej stanoval. Zanima me ali me lahko kdo izseli, je kaka kazen, kakšni so zakoni?
Pisarna se nahaja v poslovni zgradbi (WTC, Kapitelj, Kozolec,....podobne zgradbe) in ne v poslovno-stanovanjski.

Lp
Stanuješ že lahko, le naslova prebivališča ne moreš dobit na dotičnem naslovu.
Poleg tega znajo nekatere poslovne stavbe imeti časovne omejitve pri "odpiralnem času" - alarmnih sistemih.
anze Napisal:Pozdravljeni!

Nameravam kupiti poslovni prostor - pisarno. Poslovni prostor ima kopalnico, vodo elktriko... Zadevo bi preuredil v garsonjero in v njej stanoval. Zanima me ali me lahko kdo izseli, je kaka kazen, kakšni so zakoni?
Pisarna se nahaja v poslovni zgradbi (WTC, Kapitelj, Kozolec,....podobne zgradbe) in ne v poslovno-stanovanjski.

Lp
Če je etažna lastnina in nisi zaprosil za spremembo namenmbnosti mislim, da ti lahko grozi vsaj obisk inšpekcije če ne celo izključitvena tožba.
Iskanje po temi