Objave: 265
Teme: 10
Ocena:
0
Če boste šli v kakšen skupinski nakup, bi bil tudi sam zraven.
Objave: 995
Teme: 26
Ocena:
0
če želite lahko svojo "zvezo" s Kratkim, go Paulino povprašam zakaj nočejo prodati...
lp
Objave: 7
Teme: 1
Ocena:
0
mene pa zamina vaše mnenje. jaz bi kupila od nordice toplovodni kamin idro 80 crystal za ogrevanje 120m2 starejše hiše (debelina zidov okrog 60cm), talno ogrevanje, zalogovnik 1000l. ima kdo kaj podobnega? po podatkih naj bi imel kamin 82% izkoristek. cena 2020eur s popusti.
lep pozdrav
Objave: 46
Teme: 4
Ocena:
0
A se da kakšne slike videti?
A jo blo kaj kompliciranja ker ste kupovali iz slo?
Kakšne so končne cene z prevozom?
Lahko tudi na zs.
Hvala
Matija
Objave: 1237
Teme: 62
Ocena:
0
gradim in ostali je ze kdo kaj čaral okrog kamina ?
jaz zadevo sedaj tuhtam v glavi in bi mi zelo prav prišla kakšna pravilna shema vezave na zalogovnik, bojler in talno ogrevanje. torej če ma kdo link ali pa celo doma zrisano shemo vezave bi mu bil zelo hvaležen...
lp
Objave: 2816
Teme: 78
Ocena:
1
Je lih tam, kjer smo ga pustili prvi dan. Ni še oken, pa me ne vleče, da bi kuril in filal vodo noter, ko so minusi ponoči. Nabavil sem le inox cev 1 m dolgo in koleno 90 stopinj, moram pa še 45 st. koleno in še cev cca 50 cm dolgo. Pa dvigniti vložek na ustrezno višino, pa spraviti kakšno cev za vodo do tam, pa kakšno cev bakreno kupiti (fi 25, se mi zdi), pa pumpo, pa mešalni ventil, pa....
Shema je zraven v navodilih, če ti ustreza.
Objave: 268
Teme: 11
Ocena:
0
Jaz imam tudi toplovodni kamin, ravno sedaj si ogledujem regulacijo, katera bo zamenjala prejšno.
Če je kdo zaintereseran mu lahko tudi demonstriram kurjenje ter pokažem moje zapiske.
Lokacija(Iv Gorica)
lp Roby
Objave: 684
Teme: 25
Ocena:
0
zdravo,
ali bi mi lahko kdo prosim odgovoril na vprašanja:
1. koliko so taki sistemi pri nas in za koliko ste jih vi dobili z vsem v Slo?
2. kako je tehnično rešeno s toplovodnim kaminom, da slučajno voda ne zavre oz. kako velike zalogovnike imate napreljane na toplovodni kamin?
Ker večina mi je odsvetovala toplovodni kamin, češ da se ne splača (glede na TČ zrak/voda), ter kaj se zgodi če v kaminu gori in zmanjka elektrike ... ?
Hvala