Objave: 88
Teme: 38
Ocena:
0
Pozdravljeni
V hiši na hodniku mansarde mi ne dela luč po steni imam speljane kable od klime sedaj me zanima ali se da na el.kabel ki napaja klimo( 5 žilni) naštinati v hodniku -stopnišču priključiti senzorska luč--lahko posebaj luster z lučjo in cca 2m naprej še senzor
sem iz okolice domžal in iščem tudi mojstra ki bi mi to naredil
ponudbe na zs
Objave: 1073
Teme: 8
Ocena:
1
če je ta 5-žilni kabel mišljen kot "dovod" do notranje enote (3f vtičnica :? ), potem se da, če pa je to povezava med notranjo enoto in zunanjo pa ne, oz. bi ti zadeva delala samo, ko je klima vklopljena

če rabiš oz. iščeš izvajalca pa povprašaj v podforumu "
Iščem izvajalca"
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Objave: 540
Teme: 51
Ocena:
0
Napisal si da ti luč ne dela ;se pravi da že imaš luč.po moje bi bilo pametneje pogledat kaj je z obstoječo lučjo narobe in jo popraviti.
Ocena:
0
je preveč stemanja in še stikala za zgornjem štuku nimam
Objave: 931
Teme: 34
Ocena:
10
Če vam ne dela luč, ki je nekoč že delala in okvare ne znate odpraviti sami, zaupajte električarju, da vam predlaga ustrezno rešitev za odpravo napake. Mešat klimo z lučjo mi že na prvi pogled deluje neustrezno.
Ocena:
0
Se strinjam vendar ta luč v hodniku je imela stekar samo spodaj sedaj ko smo naredili zgoraj stanovanje pa stekarja nimamo in bi blo potrebno štemati.tako da smatrm da je lažje če samo zraven kablov od klime namontiram luč in senzor
Objave: 550
Teme: 6
Ocena:
0
Če je stikalo spodaj ga enostavno prevežeš (kot da je stalno prižgano) in potem zvežeš senzor.