Objave: 308
Teme: 21
Ocena:
0
Še kar pa ne vemo razloga, zakaj bi šli ven iz tega super-duper stanovanja?
P.S.: Pa predlagal bi še vsaj dodatek tlorisa k slikam. Drugače si kupci ne morejo predstavljati stanovanja - za silo je dovolj že na hitro skiciran tloris brez mer.
Objave: 5
Teme: 1
Ocena:
0
Pozdravljena!
Pred kratkim sem prodal starejše stanovanje približno enake velikosti na obali za bistveno manj denarja.
S prodajo sva zadovaljna tako kupec kot prodajalec. Bistvo je po moje v tem, da se moraš odličiti in vložiti v nepremičnimo še najman xxxxxx sredstev za obnovo oken,instalacij....ali pa ceno spustiš in to prepustiš kupcu.
Jaz take dileme nisem imel in bo kupec to preurejal po svojem okusu.
Na grobo je bila postavljen cena adaptacije (parketi, okna, vrata, cevovodi, instalacije,...) cca 250-350 EUR po m2. Računaj sama koliko je to skupaj in če se splača vlagati v staro stanovanje ob padajočih ali pa vsaj istih cenah?
LP
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
@ žarnca: zato, ker sem se ga naveličala in grem v večjega... če ne bi bil tako super duper ne bi zdržala not 25 let in bi že zdavnej spokala, ker sem zelo zahtevna stranka kar se bivalnih pogojev tiče! Pač v življenju je treba mal menjat določene stvari in ne samo vegetirat pri eni in isti stvari ker je pač tako bolj komot... žal/na srečo nisem tak tip človeka.
Objave: 2187
Teme: 21
Ocena:
1
Tako stanovanje ni realno vredno več kot 80 KEUR in še to ker je v LJ. Drugače pa okoli 60 KEUR.
Drugo pa je za koliko se stanovanja prodajajo in koliko kdo hoče zanj. Cene pa bodo kmalu prišle na realna tla, lahko pa tudi celo pod realna. Malo si poglej podobne nepremičnine v Mariboru po koliko se prodajajo. Oni so že dokaj na realnih tleh, pa ne še čisto. Počakajte še leto ali dve.
Vse kar dobiš več od napisanega si lahko zadovoljna.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Čojko, stanovanje je vredno toliko, kot se zanj iztrži.
Po mojem bi katra takoj našla kupca za 120-125.000. Danes.
Koliko pa bo cena "jutri" ali "pojutrišnjem" pa lahko samo ugibamo ;-)
(Jutri = 2012...)
Vsekakor pa manj kot danes.
Objave: 2602
Teme: 98
Ocena:
0
Da ni to slučajno na Glinškovi? Povejte še to kako parkirate?
Mislim, da bo treba malo stopiti na realna tla in konkretno spustiti ceno. Znanec je spomladi prodal stanovanje 58m2 za 83.000€ (slabih 1500€/m2), v Ljubljani zraven reh. centra Soča. Manjša stanovanja po pravilu dosegajo višjo ceno na m2 tako, da...
Ocena:
0
Če se ne motim, je oglas že umaknjen.
Po mojem smo katro razjezili in je ne bo več nazaj.
Ocena:
0
^ Točno tako Euphoria... eni ste res loleki. Tudi če bi me vaši komentarji po kakšnem slučaju prizadel (pa me niti pod razno ne :lol: ... drgač sploh ne bi šla spraševat če bi bla tak sisi) mi ne bi na kraj pameti padl umikat oglasa. Uzamem usa mnenja na znanje, čeprov jih je velik čist neumestnih. Pa samo tolk za info k ste že tolk pametni... kolegica je pred dvema mesecema prodala enako veliko stanovanje kot je moje na enaki lokaciji (samo da je sredi betona) za 156.000 EUR! Tolk o tem kolk je kej vredno. Kot že rečeno nekomu, ki mu je bolj važna kvaliteta bivanja ne bo problem pljunit mal več denarja, enmu k pa rab sam streho nad glavo pač ne.
ps. Za tisto stanovanje pr Soči s pogledom na ljubljanski britof jst ne bi dala niti 50.000 EUR!
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
:roll: Saj - če so rolete spuščene - britofa ne vidiš. :lol: :lol:
Si pa skor u centru - ne. 8)
Ocena:
0
katra: primer tvoje kolegice samo potrjuje mojo trditev. Da je namreč vredno stanovanje točno toliko, kot zanj iztržiš ;-)
Ona je iztržila 156, ti pa zaenkrat še nisi.
Glede umika oglasa pa - ko sem zjutraj gledal, sem ga našel (za 180.000), zdaj tistega oglasa ni več. Če si ceno spremenila je to praktično enako umiku, se ti ne zdi? Pač umaknjena je ponudba za 180 in sedaj imaš zaradi mene lahko 179 ali pa 169.
Če sem zaradi tega lolek, so be it :roll:
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
kje pa je ta oglas, če ni skrivnost?
Ocena:
0
@ medo9: pol pa očitno ne gledaš prave zadeve, ker je še vedno gor z isto ceno
@ megi: na nepremicnine.net je