25.7.2011 ob 22:45
Ok@pilot, sedaj je slika že bolj jasna.
Pri celi stvari - da se v cene ne vtikam - me moti predvsem imenovanje nekega dela ali postavke - namreč "sanirni omet".
Oprosti - kaj je to za ena monada?
Lahko je ............... , lahko pa je tudi kaj drugega ................. , praviš, da je vohun priznal, da so dali navaden omet ................ ampak so s tem "navadnim tudi sanirali stanje - torej je navacni omet - sanirni omet.
Razumeš smisel?
Daj povej mi še letnico izgradnje tele hiše.
Me zanima ............ zelo.
Ne glede na vse navedeno in izvedeno, obstaja še kar nekaj haklcev.
Če je naredil novo HI tlaka, dal toplotno izolacijo in povrh estrih, je to ena zgodba. Ta delno rešuje prihod vlage v prostor.
Če so odstranili ves stari omet do opeke in nametali nove omete tudi prav.
Će pa zidovi ( zato rabim letnico izgradnje ) nimajo med temeljem in zidom izvedene horizontalne HI, ti v nobenem primeru noben sanirni omet ne pomaga.
V tem primeru še vedno prihaja do kapilarnega dviga vlage po steni. Če je prostor še slabo prezračevan - je plesen dejstvo.
Tu pa je tisto - kar sem prej navedel - gledati celoto, pomisliti na vse in izločiti vse faktorje.
Ne vem zdi se mi, da pri tebi nekaj niste predvideli oziroma ste nekaj bistvenega spregledali.
Če nisi daleč - lahko vržem uč - predno greš z vsemi topovi v akcijo. Pa @som tudi ni napak - za predhodne konzultacije.
Pri celi stvari - da se v cene ne vtikam - me moti predvsem imenovanje nekega dela ali postavke - namreč "sanirni omet".
Oprosti - kaj je to za ena monada?
Lahko je ............... , lahko pa je tudi kaj drugega ................. , praviš, da je vohun priznal, da so dali navaden omet ................ ampak so s tem "navadnim tudi sanirali stanje - torej je navacni omet - sanirni omet.
Razumeš smisel?
Daj povej mi še letnico izgradnje tele hiše.
Me zanima ............ zelo.
Ne glede na vse navedeno in izvedeno, obstaja še kar nekaj haklcev.
Če je naredil novo HI tlaka, dal toplotno izolacijo in povrh estrih, je to ena zgodba. Ta delno rešuje prihod vlage v prostor.
Če so odstranili ves stari omet do opeke in nametali nove omete tudi prav.
Će pa zidovi ( zato rabim letnico izgradnje ) nimajo med temeljem in zidom izvedene horizontalne HI, ti v nobenem primeru noben sanirni omet ne pomaga.
V tem primeru še vedno prihaja do kapilarnega dviga vlage po steni. Če je prostor še slabo prezračevan - je plesen dejstvo.
Tu pa je tisto - kar sem prej navedel - gledati celoto, pomisliti na vse in izločiti vse faktorje.
Ne vem zdi se mi, da pri tebi nekaj niste predvideli oziroma ste nekaj bistvenega spregledali.
Če nisi daleč - lahko vržem uč - predno greš z vsemi topovi v akcijo. Pa @som tudi ni napak - za predhodne konzultacije.

hock: ....mater: ljudje želijo biti poleg pri menjavi olja za 100€....gledati, videti...tu pa se pogovarjamo o kompletni obnovi stanovanja, o znesku 30k€.... :? pa da nekomu prepustiš, da ti vse skupaj zaj****, te nateg***** :twisted: :?
:oops: ! Oprosti, ampak zame je krivda deljena! Če že sam nisi imel časa, ...pa valjda imaš kakšnega znanca, žlahtnika....ali pa bi se dogovoril z nadzornikom....mu dal par 100€...za par obiskov...pa bi bila ta tema prihranjena!