Objave: 97
Teme: 21
Ocena:
0
Pozdravljeni,
zanima me, če je kdo živel v teh blokih, izkušnje, mnenja ?
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Imam zlahtnika tam. Nekaj dni tudi sam prezivel tam kot mulc na pocitnicah(poleg obiskov in sodelovanja pri obnovi pred nekaj leti). Kaj bolj tocno te zanima?
Objave: 97
Teme: 21
Ocena:
0
Jah lokacija vem, da je meni osebo TOP, zanima me stroški vzdrževanja, kak folk kej tm živi, solidnost stavbe, etc
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
pozanimaj se kako imajo odčitavanje vode, toplote.
za smeti vem da imajo vertikalo na hodniku kar je bilo nekoč praktično sedaj pa najbrž ne več toliko ker se vse ločuje.
Objave: 1198
Teme: 14
Ocena:
6
Sem živel tam kot podnajemnik skoraj 2 leti, na številki 5. V glavnem prevladujejo upokojenci, bolj križ s temi stanovalci(različne fore, npr. en čas so kar zaklepali vhodna vrata že zgodaj zvečer kljub kršitvam požarnega reda in je bilo treba iz X-tega nadstropja hodit ročno odpirat vrata v pritličje!). Fasada bi bila že zdavnaj potrebna obnove pa se še nič ne premika. Če ne kupuješ stanovanja skupaj s parkirnim mestom v garaži, boš imel precej hude težave s parkiranjem, še posebej, če bodo res postavili rampo in stebričke, kot sem nekaj slišal, da je v planu za Bežigrad. Stene so razmeroma tanke, zvočna izolacija kvečjemu povprečna, sem mislil, da so v teh blokih iz 70-ih prave stene pa ni tako, tanek beton in knauf čez, bolj lepenka/karton efekt vse skupaj. Če kupuješ stanovanje, ki gleda na zahod(na Dunajsko), se pripravi na hrup, saj je to ena najbolj prometnih ljubljanskih ulic, mene je motil tudi zelo glasen vodnjak pred Petrolovo poslovno stavbo. Če stanovanje ne bo imelo balkona, se lahko posloviš od (uradno požegnane) split klime, ker upravnik ne dovoli na fasado obesit zunanje enote, zato imajo klime v tem bloku samo stanovalci z lastniškimi balkoni, kjer je klima postavljena, da ne kazi videza sicer že zelo zanemarjene fasade bloka. Sam ne bi v tem bloku nikoli kupil stanovanja, preveč minusov in previsoke cene za tak krš!