PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja pomoč pri dokazovanju slabe izvedbe del

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kot sem se že razpisal na forumu o asfaltiranju dvorišča sem zelo razočaran nad izvedbo del. Zanima me, če ima kdo prakso kje bi lahko dobil neodvisno strokovno mnenje o izvedbi asfaltiranja, ki je narejeno nekvalitetno oziroma, kam se lahko obrnem za prijavo.
Po prvih pogovorih sem dobil občutek, da je podjetju prav malo mar za naročnika po plačilu 100% avansa in da je za njih zadeva končana ne glede na to kako je delo opravljeno.

lep pozdrav,
lokacijo napiš
Lokacija se nahaja v Kamniku.

lep pozdrav
slike objavi!
Ali ima morda kdo kontakt od sodnega cenilca gradbene stroke, ki se ukvarja z presojo ustreznosti izvedbe del asvaltiranja dvorišča.
Kot sem že napisal sem doma v okolici Kamnika.

Hvala in lep pozdrav
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")mpunichr("46")govunichr("46")si/si/storitve/uporabni_seznami/[/url]

sicer pa: mislim da ubiraš dolgotrajnejšo...rešitev! ali se res ne da pametno dogovoriti...?
Z veseljem bi se rad prijateljsko dogovoril da mi sanirajo zadevo. Danes sem bil za 100%dogovorjen, da pride odgovorna oseba na ogled pa so mi po mojem klicu, da jih čakam odložili zadevo na prihodnji konec tedna. Moram se pripraviti, da v primeru ne upoštevanja reklamacije začnem z postopkom.
Prilagam sliko za komentar kaj si mislite o izvedbi.

lep pozdrav
V osnovi nisi povedal kaj te moti - oziroma kaj smatraš pod slabo kvaliteto.

Mene osebno motijo stiki.

Zakaj so delali v vsaj 3 korakih ne vem.

Načeloma s tem ni nič narobe - fajn pa ravno tudi ni.

Če starih stikov niso pred novo "rihto asfalta" premazali, se zna tam asfalt sčasoma pričeti luščiti in razpoka bo vedno večja.

Ali so nakloni in padci pravi - se ravno ne vidi.

Za drugo pa ne vem - kaj ti ne odgovarja.
To je bilo vse delano v enem dnevu. Stiki in ti na sliki niso edini so delani zato ker so čakali na novi asfalt, ki ga niso pravočasno pripeljali. Ko gledaš površino dobiš občutek, da so rezali in flikali že asvaltirano površino. Skratka, izgled je bil, ko sem imel povaljan pesek lepši koj je sedaj.

lep pozdrav
Iskanje po temi