Ericssson Napisal:@jakanemo: koliko "njihovih" strank je na isti liniji kot ti ? zdaj, če vas je nekaj lahko pritisnete na lokalnega telekomovega "rajonca" in potem navzgor po hierarhiji... potem pa rečte da odpovedujete priključek v kolikor ne poštimajo zadev.
opcija 2: zberite vse lastnike parcel, kjer bi šel kabel in naj podpišejo služnost za položitev TK kabla v zemljo (no ja skalo
) pa še rečte jim, da da če so že tako obubožani jim zadeve financirate vi (gradbena dela) oni pa vam bodo v sorazmernem deležu nudili internet/ostale storitve zastonj...
LP, Erik
Tle pri nas je taka štala glede telekoma. Je edini ponudnik pri nas sploh. Nas je veliko v naselju, a priključkov ni. V moji hiši so še dve stanovanji, ki jih oddajam. Moji podnajemniki in tudi drugi sosedje, ni šans, da bi dobili priključek. Eni prosijo že leta pa ni nič. V privatnem sektorju bi že zdavnaj propadlo tako podjetje, če ne more strankam niti osnovnega poslovanje s strankami zagotovit.
Rajonc me pozna po imenu. Itk se vsi poznamo po imenu tukaj. Toliko se poznamo, da sem v nedeljo znorel na telekomovca, ki mi je prišel zamenjat modem. Ga spustim notri on direkt gor k meni v dnevno po stopnicah v svojih v službenih čevljih. Ker ga poznam na videz mu nič ne rečem. Ta mladi mož, moje starosti, je bil prvič pri meni od kadar sem vseljen notri, a mi je deloval preveč domač. Škatlo z modemom je odložil, kar na moje obleke od svatbe na kateri sem bil prejšno noč (sem slikal nered, ker je tudi škatlo, kar tam pustil in šel). Potem je poklical servisno službo, medtem ugotovil, da mi je skurlo tv komunikator in se mirno odpravil v mojo spalnico stopat po mojem finem laminatu in šlatat mojo televizijo in moj komunikator. Evo sem znoru. Jaz v svoje stanovanje ne grem v čevljih, kaj šele v spalnico na laminat. Otipaval je moj televizor in kot mi je on sam kasneje povedal, češ, da je komunikator v moji lasti in moja skrb, še omenjenega. Vse to mi je povedal, ker je ugotovil, da mi ga je strela skurla in da to ni kao njihovo maslo. Zakaj se je pa lastno ročno odločil stikat po moji opremi, brez mojega dovoljenja (bil je na telefonu z nekim kolegom), če je moja last in ga nisem nič prosil, da mi pogleda. Katastrofa odnos, še zagovarjal se je pa kaj jaz vem kaj. Kaj če telekomovcu dovoliš vstop v hišo do modema, potem pa gre lahko povsod, kamor želi? Nekdo je omenil balkan napeljave, pri nas je balkan celotna usluga. Tip je tvezil neki, da se ne sme sezut zaradi varnosti pri delu. Okej, kaj pa vprašat za dovoljenje za it v spalnico, oziroma po hiši. Naslednič ga ne pustim v hišo.